2777
2789
عنوان

کسی بوده با ورزش و رژیم کیست تخمدانش خوب بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3095 بازدید | 57 پست
چرا دیگه قصدم بارداریه

بهترین راهش ورزش و رژیمه من ک جواب گرفتم تو رژیمم کیک و شیرینی و نوشابه کاملا حذف کردم

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...
اون 45 مین رو برسون به یه ساعت همون موقعی ک داری راه میری شکمتو شل و سفت کن ینی جوری ک نفستو حبس می ...

اره ماسکم نمیزنم پیاده روی میرم نفسم میگیره پرسیدم گفتن موقع پیاده روی ماسک نباید بزنی.اره امروز اینکارم میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دیگه قصدم بارداریه

مث منی پس 

خب پس قهوه و چای رو مصرف نکنی بهتره 

ولی شکلات تلخ هیچ مانعی نداره تازه میل جنسی رو هم بالا میبره

سعی کن قندجات رو حذف کنی پیاده روی کنی استرس نداشته باشی اگه از ورزش زیاد خوشت نمیاد واس خودت تو خونه برقص این بهترین کاره واس افرادی ک تنبلی شون میشه واس ورزش کردن 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

اره ماسکم نمیزنم پیاده روی میرم نفسم میگیره پرسیدم گفتن موقع پیاده روی ماسک نباید بزنی.اره امروز این ...

آره ولی حواست باشه تو جاهای شلوغ یه وقت پیاده روی نکنی 

وقتی ماسک میزنی و پیاده روی میکنی عرق میکنیو ماسک خیس میشه این خودش کمک میکنه تا ویروس رو بیشتر ب خودت جذب کنی

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

چایی سبز اخه میخورم گاهی وقتا قبلا باشگاه میرفتم الان تنبل شدم

من واقعیتش از وقتی ک اقدام کردم دیگه نمیخورم

چن وقته اقدامی؟ 

آره ولی حواست باشه تو جاهای شلوغ یه وقت پیاده روی نکنی  وقتی ماسک میزنی و پیاده روی میکنی عرق ...

دیگه دور پارک راه میرم اونجام بلاحره ادم میره و میاد اما خوب با ماسکم نمیشه 

نوشابه و شیرینی جات کلا خیلی کم میخورم نوشابه که کلا بدم میاد

نون و برنج و هرچی ک کربوهیدرات داره کم کنه مثلا نون هروعده دوکف دست(بدن انگشت)بخور مرتب ورزش کن ورزشایی ک شکمتو درگیر کنه  من حتی بستنیم نخوردم عوضش میوه و سبزیجات زیاد بخور  مطمئن باش جواب میگیری البته اگه بعد پریودی لتروزولم بخوری خیلی زودتر شاید باهمون بار اول ک مصرف کنی جواب بده

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...
نون و برنج و هرچی ک کربوهیدرات داره کم کنه مثلا نون هروعده دوکف دست(بدن انگشت)بخور مرتب ورزش کن ورزش ...

فعلا که اونو نداره دوتا قرص داده ۴ ماه بخورم.ورزش اخه دراز نشست مگه برم و پیاده رویم میرم.برنجم کم کردم شبی چند قاشق میخورم هله و هوله هم حذف کردم خدا کنه جواب بگیرم شوهرم هی میگه بچه میخام هرچند تو این کرونا و گرونی هم اشتباهه بچه

۶ ساله ازدواج کردم الان تقریبا ۶ ماهه جلوگیری ندارم که فهمیدم کیست ک تنبلی دارم😞

منم 3 ماهه اقدامم تنبلی تخمدان خر# است😭😭😭😭😭

فعلا که اونو نداره دوتا قرص داده ۴ ماه بخورم.ورزش اخه دراز نشست مگه برم و پیاده رویم میرم.برنجم کم ک ...

طباب پیاده روی دراز نشست برقص 

نگران نباش اصلاحتما باردار میشی اصلا ناامید نباش 

قرصایی ک داده چین

طباب پیاده روی دراز نشست برقص  نگران نباش اصلاحتما باردار میشی اصلا ناامید نباش  قرصایی ...

یکیش اتیسترونه دوماه بخورم اون یکیو نگرفتم هنو از وقتی میخورم سینه هام درد میکنه و سفت شده نمیدونم برا اینه یا نه خیلی اذیتم