2777
2789

سلاااام

ممنون میشم تجربه هاتونو بگین

من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم رفتم دکتر بهم گفت فقط ورزش و رژیم کم کربوهیدرات قرص نداد بهم

منم تنبلی تخمدان دارم گلم 

دکتر بمنم قرص نداد فقد گف وزنت حتی یه ذره هم بیشتر نشه و اینکه یه بارداریه فوری رو بهم پیشنهاد کرد نمیدونم چرا

ولی درکل ورزش و آب کردن چربیای دور شکم ب برطرف کردن مشکل تنبلی تخمدان کمک میکنه

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

منم تنبلی تخمدان دارم گلم  دکتر بمنم قرص نداد فقد گف وزنت حتی یه ذره هم بیشتر نشه و اینکه یه ب ...

واقعا؟ من اخه ریزش موام دارم و چرب شدن بیش از حد صورت و موهام

چند وقت ورزش کردن میتونه اینارو حل کنه 

دکتره اصلا بهم قرص نداد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ من اخه ریزش موام دارم و چرب شدن بیش از حد صورت و موهام چند وقت ورزش کردن میتونه اینارو حل کن ...

آره منم ریزش مو دارم، گلم قد و وزنت چقده؟ 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

آره منم ریزش مو دارم، گلم قد و وزنت چقده؟ 

منم مشکلم فقط چربیه بخاطر نامیزونی هورمونم چربی زیاد میده سر و صورتم همین باعث ریزش مو ابرو حتی مژه هام شده ولی جوش صورت و‌اینا ندارم خیلیم میترسم موهام چرب نباشه اصن نمیریزه فقط میترسم‌ ورزش جواب نده

داروهای شیمیاییم ک کلا عوارضن

162قدمه ۶۵ وزنمه چاقی شکمی و‌پهلو‌دارم بیشتر

واای تو ک خوبی 

من 166 وزنم 76

من خیلی خیلی اضافه وزن دارم قبلنا 63 کیلو بودم ب محض اینکه ازدواج کردن وزنم رف بالا الانم استپ زده وزنم

واای تو ک خوبی  من 166 وزنم 76 من خیلی خیلی اضافه وزن دارم قبلنا 63 کیلو بودم ب محض اینکه ازد ...

چاقی شکمی داری؟ چاقی شکمی خیلی ضرر داره برای ما

من دارم متاسفانه شکم پهلو زیاد دارم میخام حلقه بزنم ببینم خوبه یا نه

منم مشکلم فقط چربیه بخاطر نامیزونی هورمونم چربی زیاد میده سر و صورتم همین باعث ریزش مو ابرو حتی مژه ...

ببین عزیزم این چ بیا ک یکی دو روزه بوجود نیومدن ک بخاین ب همین زودی هم از بین برن

حداقل نیازه چن ماهی سخت ورزش کنی و رژیم بگیری 

حیف ک باشگاه باز نیس وگرنه اونجارو بت پیشنهاد میکردم

اره نشونه اصلیش همین ریزش مو هست سوگند_مو# تو اینستا بزن داخل پیجش چیزای خوبی گفته

اره خیلی مطالعه کردم اونو گرمیجات خوردن و ورزش درمانشه

ولی من از کم پشت شدن موهام خیلی میترسم😭

اره خیلی مطالعه کردم اونو گرمیجات خوردن و ورزش درمانشه ولی من از کم پشت شدن موهام خیلی میترسم😭

تو همین پیج برو برای موها خیلی کارا گفته... درمان گیاهی برای موهات انجام بده

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...