2777
2789

گوجه رو قشنگ پوستشو بکن وقتی موادتو پختی سه چهار تا گوجه خورد شده بریز توش بزار کاملا باز بشه تو موادت اون خیلی خوش مزه میشه ادویه هم توش تاثیر داره ماکارانیت روهم موقع جوشیدن توش زردچوبه بریز طعمشو رنگشو خوب میکنه

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
هرچی میزنی بزن ولی توروخدابه توصیه نی نی سایتیهاکه میگن سیرودارچین بزن اصلاگوش نده🤢🤮😰😰😰

سیر یه حبه من رنده میکنم خوشمزه میشه ولی دارچین به نظرم اصلا خوب نمیشه تو ماکارونی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باسیر اصلا امتحان نکردم

وای طعمش فوق‌العاده میشه سیر تازه رو خرد کن و سرخ کن به موادش اضافه کن

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
دارچین خوب میشه من پودر دارچین جز ادویه هام هست توی همه چی میکنم

توروخدااصالت ماکارونی روبادارچین زیرسوال نبر😩مگه‌پلوهست‌که بهش دارچین بزنی تونی نی سایت توقرمه سبزی وتوماکارونی دارچین وسیرمیریزن‌آخه لامصباچرااصالت‌ غذاروازبین‌میبرین😖😖😩😩

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
گوجه رو قشنگ پوستشو بکن وقتی موادتو پختی سه چهار تا گوجه خورد شده بریز توش بزار کاملا باز بشه تو موا ...

من تو ابش زردچوبه میریزم هم طعمشو خوب میکنه هم نمیزاره بچسبه..هم رنگش

پیاز رو سرخ کردن بعدش گوشت چرخ کرده بزن تغییر رنگ که کرد رب زیاد بزن کامل سرخ کردن بعد گوجه فرنگی نگینی و فلفل دلمه ای سبز بزن درش رو بزار یکم با آب گوجه بپزه عالی میشه، به آب ماکارونی هم نمک یکم روغن و زرد چوبه بزن، بعد که آب کشی کردی برا ته دیگه یا سیب زمینی بچین یا نون لواش بزار، ماکارونی رو بریز وسط لایه هاش هم موادت رو بعد ۲۰تا ۳۰دقیقه بزار دم بکشه هم بوش عاااااالی میشه هم مزه ش

گوشت چرخی بزنی حله

ولی من معمولا بدون گوشت میپزم

پیاز فراوون با روغن زیاد میریزم در تابه رو میزنم تا قشنگ داخل روغن بپزه و گاهی هم میزنم،حدود یک ساعت بعد سویای خیس خوردمو به پیاز اضاف میکنم،و نیم ساعتم با سویا سرخ میشه بعد پودر سیر،زردچوبه،فلفل میزنم،رب هم به میزان دلخاه ،رب من غلیظ و محلی و یکم ترشه،یه قاشق غذاخوری پر پر میزنم،بیشتر ماکارانیمو ترش میکنه،یه قاشقم رب انار شیرین میریزم،سیب زمینی سرخ شدم اضاف میکنم اخر کار

ماکارانی رو هم داخل اب جوش و نمک و روغن میپزم ابکش که کردم خوب با اب سرد میشورم بعد میریزم داخل تابه مخلوطم،شعله رو یکم بلند میکنم و هم میزنم هم قاطی میشه هم ماکارانی گرم میشه،بعدم دیگه نون میذارم ته قابلمه و ماکارانی رو میریزم و دم میکنم

اگه ماکارانی و داخل مواد گرم نکنم چون با اب سرد شستم داخل قابلمه زود بخار نمیوفته و یا ته دیگم میسوزه یا دم نمیکشه

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
گوشت چرخی بزنی حله ولی من معمولا بدون گوشت میپزم پیاز فراوون با روغن زیاد میریزم در تابه رو میزنم ...

قارچم داشته باشم به موادم میزنم ،ولی فلفل دلمه نه چون پسرموشوهرم دوست ندارن

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه