2777
2789
شوهر من سال ۸۷امتحان استخدامی بانک مسکن قشم قبول شد ولی با پارتی بازی ردش کردن،،،،یادش میوفتم خیلی ن ...

همدردیم. من خودم سال ۹۴ استخدامی تجارت قبول شدم. مصاحبه هم رفتم. ی دفعه گفتن نه. ما مرد می خواستیم و اینا

اگر به ناحق ردم کرده باشن اون دنیا ازشون نمی گذرم. چون واقعا پرستیژ کار بانکو دوس دارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همدردیم. من خودم سال ۹۴ استخدامی تجارت قبول شدم. مصاحبه هم رفتم. ی دفعه گفتن نه. ما مرد می خواستیم و ...

یچیزی بهت بگم بانک فقط پرستیژ داره وگرنه کارش ادمو پیر میکنه مخصوصا زن 

یچیزی بهت بگم بانک فقط پرستیژ داره وگرنه کارش ادمو پیر میکنه مخصوصا زن 

آره. ولی بقیه کارهام همینه. من کارم به نسبت آسونه. حقوقم از بانکی ها کمتری نیست. اما خب مزایا و پرستیژ کاریش ی چیز دیگست. 

آره. ولی بقیه کارهام همینه. من کارم به نسبت آسونه. حقوقم از بانکی ها کمتری نیست. اما خب مزایا و پرست ...

فعلا که بابام میگه همه رو دارن میندازن بیرون اونا کا شرکتین 

والا از نظر مامانم زشته ، میگه کم داشتین خودمون بهتون میدیم

وااا چ حرفیه اولا بعد ازدواج خانواده پسر وظیفه تامین دارن اگر جایی نیاز باشه . درضمن تو قراره باهاش زندگی کنی و حق داری بدونی حقوقش چقدره . پرسیدن حقوق همههه جا کار بدیه حتی دوستت. ولی دونستن خقوق همسر، خواهر برادر موردی نداره 

همدردیم. من خودم سال ۹۴ استخدامی تجارت قبول شدم. مصاحبه هم رفتم. ی دفعه گفتن نه. ما مرد می خواستیم و ...

خدا لعنتشون کنه شوهر منم مصاحبه رفت،،،،اون موقع سنش کم بود الان بهش میگم کاش میرفتی تهران شکایت شاید یه کاری میکردن برات،،،خیلی دوست داشتم شوهرم بره تو بانک و خونمون قشم باشه،،،،نشد که بشه

خدا لعنتشون کنه شوهر منم مصاحبه رفت،،،،اون موقع سنش کم بود الان بهش میگم کاش میرفتی تهران شکایت شاید ...

من که مصاحبمم تهران بود. چند بارم برا اعتراض خودم و همسرم تهران رفتیم. فایده نداشت. ی بار گفتن نیروی مرد می خواستیم. نفر بعدی اگر تو شهرتون بگیرن شمایین. اما نفر بعدی هم که گرفتن رفتم اعتراض. گفتن باید از سهمیه شهدا می گرفتیم. دیگه ولش کردم.

من که مصاحبمم تهران بود. چند بارم برا اعتراض خودم و همسرم تهران رفتیم. فایده نداشت. ی بار گفتن نیروی ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️برای شوهر من مصاحبه بندرعباس بود،،دوبرابر ظرفیت گرفته بودن یعنی دونفر گرفته بودن یکی میخواستن بعد رقیب شوهرم برادرزاده رئیس بانکی بود که توش گزینش انجام میدادن به ناحق و الکی اونو قبول کردن 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️برای شوهر من مصاحبه بندرعباس بود،،دوبرابر ظرفیت گرفته بودن یعنی دونفر گرفته بودن ...

همه جا همین خبره. تو شهر ما هم هر سه نفری گرفتن به ی جایی وصل بود. جالبش اینه رئیس کل بانک شهرمون فامیلمون بود. باهاش که صحبت کردم گفت اگر بخوام پارتی بازی کنم میتونم قبل از مصاحبه اسمتو رد کنم. دیگه من گفتم نه. من نمی خوام با پارتی برم بالا.شاید حق کسی رو ضایع کنم.میخوام حقوقم حلال باشه. اینم شد آخر و عاقبتش.