2789
سلام ببخشید من برادرم سیروز کبدی دارن میخوان پیوند کبد بزنن وقتی پیوند بزنن مثل ادمای عادی میشه؟یعن ...

سلام عزیز خوبی؟ سیروز یعنی چی؟ من داداشم تو مجاری کبدش سنگ داره 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
مراعات غذایی شون چی هست؟  من خودم یک ماهه پیوند کردم هیچ مراعات غذایی ندارم

سلام ببخشید شما علائمتون چی بود؟مشکلتون چی بود؟ 

بخوایم پیوند انجام بدیم اولین کاری که باید انجام بدیم چیه

کجا باید بریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ببخشید شما علائمتون چی بود؟مشکلتون چی بود؟  بخوایم پیوند انجام بدیم اولین کاری که باید ان ...

من ویلسون داشتم یه بیماری که از بدو تولد داری 

علائم نارسایی کبدی هم خونریزی واریس مری، آب آوردن شکم، بزرگی طحال داشتم

اولین قدم پیوند اینه که پزشک متخصص گوارش و کبد نارسایی کبد شما رو تشخیص و شما رو  به مرکز پیوند ارجاع بده

من ویلسون داشتم یه بیماری که از بدو تولد داری  علائم نارسایی کبدی هم خونریزی واریس مری، آب آور ...

ممنون عزیزم. میشه اسم دکترتون رو بگید؟ 

داداش من تو مجرای کبد و صفراش سنگ وجود داره. مشکلش میدونید چیه؟ 

الان حالتون خوبه؟ درد ندارید؟ 

خیلی سخته پیوند؟ 

ممنون عزیزم. میشه اسم دکترتون رو بگید؟  داداش من تو مجرای کبد و صفراش سنگ وجود داره. مشکلش مید ...

من رو دکتر جعفریان عمل کردند

قبل از پیوند هم تحت نظر دکتر طاهر بودم

کلینیک پیوند کبد بیمارستان امام خمینی میرفتم

عزیزم ممکنه با یه لاپاراسکوپی ساده عملشون انجام بشه 

خب کبد صفرا رو میسازه و از طریق مجرای صفرا به کیسه صفرا میره و اونجا غلیظ میشه و از طریق یه مجرای دیگه به روده میریزه باید پیگیر باشید ولی نگران نباشید 

اگر سیروز کبدی(نارسایی کبد) اتفاق افتاده باشه و meld کبد بالای 20 باشه شما رو به کلینیک پیوند معرفی میکنن 

*meld کبد امتیاز کبد برای بودن در لیست پیونده هر چی بالاتر باشه کبد نارسا تره و بر اساس فاکتور های خونی تعیین میشه

خب به هر حال یه جراحی بزرگه و تا ماه اول کمی درد رو داشتم اما اصلا مثل چیزایی که تو اینترنت نوشته نیست

من رو دکتر جعفریان عمل کردند قبل از پیوند هم تحت نظر دکتر طاهر بودم کلینیک پیوند کبد بیمارستان اما ...

سلام دوست عزیز .

مامانم سیروز کبدی داره ولی دکتر هنوز برا پیوند چیزی نکفته ولیالان خیلی خارش شدید داره و ادرار غلیظ و کم هست و دفع هم خیلی کمه

سلام دوست عزیز . مامانم سیروز کبدی داره ولی دکتر هنوز برا پیوند چیزی نکفته ولیالان خیلی خارش ...

سلام

الان حالشون چطوره؟ 

راش پوستی از علائم نارسایی کبدی هست

کم شدن دفع هم نمیدونم من نداشتم

من آسیت داشتم که دارو های ادرار آور مصرف میکردم

سلام الان حالشون چطوره؟  راش پوستی از علائم نارسایی کبدی هست کم شدن دفع هم نمیدونم من نداشتم ...

حالشون همون طوریه فردا میخایم بریم پیش دکتر بگیم نامه پیوند بده اگه لازمه چون شکم و پاهاشون ورم داره و اذیتن و بیحال و خارشم دارن همچنان .

شما از پیوند راضی بودین ؟ خیلی سخته عملش ؟ نگرانم

حالشون همون طوریه فردا میخایم بریم پیش دکتر بگیم نامه پیوند بده اگه لازمه چون شکم و پاهاشون ...

چیکار کردید عزیزم؟ 

حال مریضتون چطوره؟ 

عمل خیلی سختیه اما میگذره و خوب میشه