2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 38 پست
خب رعایت می کردین فاصله و ماسک و رعایت می کردین اما تست نمی دادین چون اقوان ما گرفتند اما دکتر گفت ت ...

به حرف این دکترا گوش ندید روز اول که رفتم ب من کفتن استرس داری و حساسیته😬 یعنی انقدر بی سوادن بعد خودم ازاد تست دادم فهمیدم کروناست الان دیگه خیالم جمعه ک نرم اصلا جایی کلا گوش ندید انقدر احمقند که برای بیماری ویروسی مثل کرونا پنی سیلینی ک ممکنه حساسیت بده و فقط رو مریضیای باکتریایی جواب میده تجویز میکنند😑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا؟پس براچی بویایتون رفته؟ من علائم سرماخوردگی داشتم بعدم بویاییم رفت بچه ها گفتن کروناست 

منم سرما خوردم(از حموم اومدم باد خورد ب پیشونیم😑)

از ترس همین وامونده کرونا رفتم دکتر

تا گفتم بویایی ندارم دگ نذاشت حرف بزنم و ازمایش خون نوشت

مردم و زنده شدم تا جواب اومد(عدد نمیدونم چیش باید ۹ ب بالا باشه تا کرونا مثبت باشی،واس من ۵ بود)

الانم از گوش درد دارم میمیرم

منم سرما خوردم(از حموم اومدم باد خورد ب پیشونیم😑) از ترس همین وامونده کرونا رفتم دکتر تا گفتم بوی ...

وای واقعا خیلی مسخره ان .همینجام چندتا کاربر بد باهام حرف زدن که کرونا داری و الکی میخوای توجیه کنی بگی سرماخوردگیه و بپا کسیو بدبخت نکنیو 

من قرتطینه کردم خودمو ولی خب بویایی و چشایی قطعا بر اثر کرونا نیس که 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
وای واقعا خیلی مسخره ان .همینجام چندتا کاربر بد باهام حرف زدن که کرونا داری و الکی میخوای توجیه کنی ...

منم خیلیییی ترسیدم چون تاحالا سابقه نداشت

چون بچه کوچیک دارم و مامانم و داداشم تو خونمونن

ولی دگ ازمایشه منفی شد ترسم ریخت

ولی بازم دارم خودم و تقویت میکنم

ب نظر من استرسش صدبرابر از خود مریضی بدتره😑

منم خیلیییی ترسیدم چون تاحالا سابقه نداشت چون بچه کوچیک دارم و مامانم و داداشم تو خونمونن ولی دگ ا ...

من خیلی استرسشو دارم استرس سکته مغزی و قلبی 

راسته میگن بدون علایم سکته میکنی؟

من خیلی استرسشو دارم استرس سکته مغزی و قلبی  راسته میگن بدون علایم سکته میکنی؟

وای توروخدا اینا چین میرین ذهنتونو درگیرش میکنین😑😑

فقط باید ارامشتونو حفظ کنین

حتی اگرم خدایی نکرده بگیرین،با استرس بدتر بدنتونو ضعیف میکنین

وای توروخدا اینا چین میرین ذهنتونو درگیرش میکنین😑😑 فقط باید ارامشتونو حفظ کنین حتی اگرم خدایی نک ...

من هفت ماهه زندگی ندارم باورت نمیشه دست خودمم نیست هرروز ی مطلب میاد 

وای واقعا خیلی مسخره ان .همینجام چندتا کاربر بد باهام حرف زدن که کرونا داری و الکی میخوای توجیه کنی ...

عزیزم صد در صد کروناست ولی جای ترس نیس من خودم دو روزه جوابش اومده و بسیار ریلکسم چون آنکه نگه دار من است شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😊

عزیزم صد در صد کروناست ولی جای ترس نیس من خودم دو روزه جوابش اومده و بسیار ریلکسم چون آنکه نگه دار م ...

من که خیلی رعایت میکنم ولی به قول شما استرس الکی ندارم فقط حوصله ام تنگه از بویایی 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز