2777
2789
عنوان

دوستانی که گواهی نامه رانندگی دارن

294 بازدید | 34 پست

بیاین درمورد این موضوع باهم حرف بزنیم

اولین بار ترس و استرس داشتید یا راحت بود   🤔

بیاین تعریف کنید چطور گواهی نامه گرفتید 

در مورد آموزشگاه برام توضیح بدین

درمورد امتحانا عملی تئوری

اللهی به امید تو 

🤲🤲

🤔🤔🤔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من سال ۸۲ گواهینامه گرفتم ۵ جلسه رفتم تمرین و بار دوم قبول شدم سری اول سر سرهنگ که بی مو بود رو کوبوندم تو شیشه وسط خیابون وایییی گفت ردی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

۱۰سال گواهینامه دارم اما    قبل  گواهینامه رانندگی  تصادف کردم  استرسی شدم  دیگه  فقط  در حد گواهینامه داشتن یه امتحان دادم قبول شدم 

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال

برو آموزشگاه ثبت نام کن مرحله مرحله باهاشون برو جلو راه میوفتی،فقط تو انتخاب مربی عملی خیلی دقت کن

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
اره کتابت روبخون قبل ثبت نام  

واقعا دوست دارم خوب بلد باشم نمیگم عالی 

خب خیلیا خودشون یاد گرفتن بعد رفتن آموزشگاه یا بهتره بگم بهشون یاد دادن من کسی نباشه بهم یاد بده ...

دنبال راه حلم تنهاایی یاد بگیرم و ترس و استرس هم نداشته باشم

🤔🤔🤔

من از ۱۵ سالگی یواشکی بدون‌ گواهینامه رانندگی میکردم یبار کتک مفصل خوردم از مادرم تا ۱۸ سالم شد فرداش رفتم اقدام کردم گرفتم ، البته این جریان برای ۱۷ سال پیشه ، 

اصلا سخت نیست هیچ چیزش..فقط کافیه اعتماد به نفس داشته باشید خودتون باور داشته باشید با تمرین و دقت ه ...

ممنونم از 

انرژی-مثبت#  ‍ شما

من بیشترین ترسم از اینه یه وقت نرم تو فکر و خیال خدایی نکرده یه وقت تمرکز و حواسم پرت نشه

🤔🤔🤔
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز