2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنبلی تخمدان دارم جلویه موهام قشنگ خالی شده فقط بیست سالمه

من ام جلو موهامه😕ولی خوب شد شب یادم بنداز

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
تنبلی تخمدان دارم جلویه موهام قشنگ خالی شده فقط بیست سالمه

دارو مصرف میکنی؟ منم تنبلی دارم.. چند وقت پیش یکی از دخترای اینجا قرص پروستاتان معرفی کرد گف واسه ریزش موی هورمونیه. من دارم میخورم حس میکنم تاثیر گذاشته

یا ابولفظل العباس کمکم کن 

عزیزم من ریزش موی شدید داشتم یه تفر یه راهی کفت انجام دادم واقعا جواب گرفتم جو داخل ماهیتابه کمی تفت بده خالی باشه بعد اسیاب کن بعد با شیر محلی گوسفند خنیرش کن سرتو باهاش بجسبون روشونم یه تخم مرغ بهم بزن بریز دیگه یه پلاستیک ببند روشم چند تا روسری یا شال به درد نخور از ثبح تاشب بذار باشه صبح سرتو بشور انشاالله جواب میگیری فقط یکم شستنش سخته 

دارو مصرف میکنی؟ منم تنبلی دارم.. چند وقت پیش یکی از دخترای اینجا قرص پروستاتان معرفی کرد گف واسه ری ...

نه هیچ دارویی نمیخورم،دکتر زنانم قرص هورمونی میده که موی زائد درمیاره و ریزش مو سر

خب باید همون مشکل تنبلی تخمدان و هورموناتو حل کنی تا موهات خوب شه.دکتر محلول میده ولی موقتیه وقای نز ...

آره ولی چجوری،پیش کدوم دکتر برم همشون سرم و شامپو میدن که بدتر میریزه