2777
2789
عنوان

عشق اول+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 79 پست
😆😆 دیر نشده هنوز  نرفتی سوریه؟

بعدش رفتم تو فکر لبنان که اونم پوکییییید

گفتن باید ده سال بسیج عمومی مردمیش باشی

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته . بعد دو سال . خدانگهدار همگی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش رفتم تو فکر لبنان که اونم پوکییییید گفتن باید ده سال بسیج عمومی مردمیش باشی

😂😂😂قسمت نیس 

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
سوریه برو نبودی 🙄 هنوزم کارآگاهی میکنی یانه؟

زیاد

هسدم

الان تو فکر یمنم

که میگن ۱۸ به بالا 

بعدشم سفرش بی بازگشته

باید بمونم کنکور رو بدم دوترم مرهصی میگیرم اگه به لقاالله پیوستیم خب عالی اگه نشد بعد از گرفتن مدرک تحصیلیم اون ایام هم درگیر رفتن به لبنان میشم

زیاد هسدم الان تو فکر یمنم که میگن ۱۸ به بالا  بعدشم سفرش بی بازگشته باید بمونم کنکور رو ب ...

عجب🤔

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
عجب🤔

مشکلی که یمن داره پارتی گلفت میخواد

پارتیش هست اما راضی نمیشه پارتی بازی کنه میگه حیفی بمون پیر تر که شدی بعد برو

برای بعدی هم خوبن ولی واقعیتش اینه هیچکی مث اولی نمیشه حالا چه زنش چه مردش  ولی فعلا که همسر ش ...

اولی ک باهاش بوذه ریاد بهش اهمیت نمیداده بهش خیانت میکرده کتکش میزده چند چند ماه چند ماه جوابش رو نمیداده 😎ولی با من هیچکدوم از این کارو نکردوه و نمیکنهه⁦☺️⁩

💜🫀
مشکلی که یمن داره پارتی گلفت میخواد پارتیش هست اما راضی نمیشه پارتی بازی کنه میگه حیفی بمون پیر تر ...

همین نی نی سایت بمون 😂😂

یمن می خوای بری چیکار 

نه انتقام دوست دارم بغض دارم 

انتقام-سخت#

اولی ک باهاش بوذه ریاد بهش اهمیت نمیداده بهش خیانت میکرده کتکش میزده چند چند ماه چند ماه جوابش رو نم ...

من گیج شدم 

زنه شوهرتو میزده؟ یا شوهرت زنه رو؟😶🛸

https://rastmard.com/?mref=eln   دوستان این یه سایت باحال و معتبر که درباره ی معنویت و انرژی درمانی صحبت میکنه  برای دوستانی که در این زمینه سوال دارن یا بیشتر میخان بدونن🌟🍓
همین نی نی سایت بمون 😂😂 یمن می خوای بری چیکار 

باورت میشه خیلی وقت بود اصلا کاربریم نبود

الانم بیکاری اومدم

امروز رفقام کوه بودن من خواب موندم

الان اونا خوابن من بیکارم

شوهرم زن رو😐😐

عاشقش بوده بعد میزدتش😶🛸

https://rastmard.com/?mref=eln   دوستان این یه سایت باحال و معتبر که درباره ی معنویت و انرژی درمانی صحبت میکنه  برای دوستانی که در این زمینه سوال دارن یا بیشتر میخان بدونن🌟🍓