2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گفتن هفته اول مهر که جوابا میاد🤨🤔

به امید روزی که هرکی بهم پیام می‌ده بپرسه:             "الان اونجا ساعت چنده؟"                                                                                                                                ای که دستت میرسد کاری بکن  
امشب نتایج میاد ماهم کنکوری داریم که فقط به پزشکی فکر میکنه

رتبه های برترو زنگ زدن؟

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
این که تا حالا به هیچ کدوم شما زنگ نزدن یعنی رتبه تک رقمی تو سایت نداشتیم 😁

😂😂😂😂

جمله ای که در روز رستاخیز باعث تخفیف در مجازات میشود:ما از همان ابتدا نیز علاقه ی به دنیا آمدن نداشتیم...

منبعت معتبره؟اخه یکی از فامیلامون سهمیه داره بعد از طرف سنجش واسش پیامک اومده که سهمیه ات اشتباهه و تا پنج مهر وقت داری درستش کنی یعنی تا اون موقع هنوز دارن سهمیه هارو حساب میکنن 😑

همسرت وظیفه نداره کمبود ها و عقده های مالی و عاطفی که خونه پدرت داشتی رو جبران کنه با کمک هم زندگیتون رو بسازید😉💪یه بارم مارو تو پارتی گرفتن به سرهنگه گفتم من سرایدار اینجام خودم باهاتون تماس گرفتم تیپمو نگاه کرد گفت اینو آزادش کنید کلی هم ازم تشکر کرد☺

گفتن یکی از روزای هفته آینده نگفتن  ک فردا 

وای خیلی میترسم منم😣

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              

از الان حواست باشه هرلحظهممکنه بیاد همیشه یهویی میاد

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍