ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اتفاقا چرا کافیه یه دنده نرمی نشون بدن دیگه همه میریزن بیرون .
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
واکسن اومده الان چین و چند کشور دیگه دارن تزریق میکنن یکم سر کیسه رو شل کنن بجنبن ما هم میتونیم ابان واسه گروه های پر خطر حداقل تزریق کنیم از طرف دیگه امار افتضااااااح بالا رفته بچه ها هم تو موج جدید دارن مبتلا میشن چون دیگه اکثرا ول کردم یکی دو ماه دیگه باید رعایت کنیم
همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید
عزیزم ترس از هر چیزی اون چیز رو به سمت آدم جذب میکنه. با آرامش و توکل به خدا زندگیتو بکن. مسائل بهداشتی رو رعایت کنید و بقیشو بسپرید به خدا. این یه بیماری هست که جو روانی ای که ایجاد کرده از خود بیماری بدتره.تا همین پارسال هر سال تعداد زیادی از آنفولانزا میمردن اما کسی از آنفولانزا نمی ترسید! پاییز گذشته چندین هزار نفر توی آمریکا از آنفولانزا مردن. با آرامش زندگیتون رو بکنید و به خودتون باور داشته باشید که بیمار نمیشید البته بعد از رعایت مسائل ایمنی و بهداشتی
والا دیروز اخبار با بررسی کشورهای در حال تکمیل و تست و شرایط سیاسی و اطمینان از واکسن های کشف شده با یک کارشناس که صحبت کردن گفتن تایم دقیقی رو نمیشه عنوان کرد اما باتوجه به شرایط موجود و وضعیت ایران احتمال میره تا تابستان دیگه زمان ببره.