2777
2789
عنوان

کیا خواهر حسود عوضی بیشعور دارن ک خانواده همش پشتشون در میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1780 بازدید | 67 پست
الان اين چ دردي از استارتر دوا كرد؟ يني چي تا يكي از مشكلش ميگه مياين ميگين ما ك اينجوري نيستيم ما ك ...

میخوای دوست داشته باش میخوای دوست نداشته باش از شما هم نپرسیدن تو نظر بقیه دخالت کنی شما نظر خودت بگو رد شو برو ، سرک کشیدن تو کار بقیه خیلی زشته ؛ نکنیم# _این_کارارو

مستقل شو

حوصله ندارم باو چقد دیگ هستم پیششون ولی هیچ دلم ب ازدواج نیست 

خانوادم نمیزارن مستقل بشم 

وقتی جدا شدم نشستم درس خوندم بچه ای بودم 

دیگ تا درس خوندم رفتم سرکار و خوش گذرونی الان دلم نمیخواد مزدوج شم

خواهرم ی آدم پست فطرت بی شرفه امروزم سرش دعوام شد با خانوادم قسم خوردم حالا ک قصد مزدوج شدن ندارم هنوز سنی ندارم ولی هر زمان رفتم دختری ب اسم من ندارید بعد بابام از اجیم یاد گرفته بهم میگ تو ک چک برگشتی

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عاملش شد عوضی باهاش قطع رابطم بعد هفت سال حتی اون یکی خواهرم  از زندگیم گم نمیشن ک  من خ ...

چرا لعنت به مامانش میفرستی مگر مامان تو نیست؟چرا میگی مزدوج شم؟افغان هستی؟

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت
حوصله ندارم باو چقد دیگ هستم پیششون ولی هیچ دلم ب ازدواج نیست  خانوادم نمیزارن مستقل بشم  ...

کاش مستقل شی...میفهممت

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍
چرا لعنت به مامانش میفرستی مگر مامان تو نیست؟چرا میگی مزدوج شم؟افغان هستی؟

ن افغان چیه دیگ ایش 

چون خوشم از مادر و پدرم نمیاد برای من بابا مامان خوبی نبودن همش پشت خواهرام بودن 

من بچه اخرم ب همین دلیل هیچوقت هم ازدواج نکنم براشون مهم نیست فقط من موندم خونه بابا

الان اين ك شما گفتي نظر نبود پز بود منم جلوي پز دادن محكم وايسادم 😎

نه واقعا شما فکر کن پز بود یا نظر ؟ نه جدی برگرد به صحبت ها

واقعا متاسفم که به خودت شکی هر نظر پز میدونی واقعا متاسفم برای افکارت ، مشخصه از اون افرادی هستی که هرکسی یه حرفی بزنه تو سریع به خودت میگیری ، به خودت بیا تجدید نظر کن 

هی بهم میگ چک برگشتی بابام  هه😒 میگ هر جا بری برمیگردی منم میگم ازدواج برا چیمه اونبار هم خو ...

تنها راه مستقل شد نه..بگو خستمه ازتون نمیتونم با شما زندگی کنم

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز