2777
2789
عنوان

عکس آبجیم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 30 پست
امضات نمیشه9/9/99باشه؟😅

نع من ۱۰ ام رو دوست دارم که بخندم به ۹.۹ ۹۹ ها😂😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از وقتی یکی تو تاپیک عکس عکسای مثبت ۱۸ ک چه عرض مثبت۶۰ گذتشت تاپیک عکس میبینم میترسم🥴🥴🥴🥴 شانس آو ...

چی گذاشتن مگه

یِ جاییٖ خودَمُ جاگُذاشْتَمْ کِ حتّیٰ اونْجارَمْ گُمْ کَرْدَمْ.
از وقتی یکی تو تاپیک عکس عکسای مثبت ۱۸ ک چه عرض مثبت۶۰ گذتشت تاپیک عکس میبینم میترسم🥴🥴🥴🥴 شانس آو ...

دقیقا منم همینطووووور همش میترسم میگم چی میخواد بزاره نکنه اون عوضی باشه

من ازون دسته آدمایی هستم که گله نمیکنن و به وقتش تلافی میکنن😁😀👊🙃                                                                                       عشششششقم ❤نفسم ❤همسرم😍
مال من زایید

مال من تو دورانِ طوفولیَته  

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
بچه ها شرمنده عکساش پاک شده بجاش عکس پسر ععم و گزاشتم اینم مث نون خامه ایه

ای جانم خدا حفظش کنه  

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
واسه من که نزدیک یائسه شدنش هست ولی بازم حامله میشه😂😂😂

ای واااااااااای چه فعاله