بچا اینجا کسی کسیو هک کرده بدون اینکه طرف متوجه بشه یا کد و رمزی واسش بره؟؟ بیرون بردین یا پیش کسی انجام دادین هزینش چقد شدش؟ برنامه خاصی نداره؟؟ کلا نمیخام به طرف چیزی بدم بگم نصب کن یا چی.
جنبهی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بیتفاوتیهای ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت میگردیم. آدمهای عجیبی هستیم …
جنبهی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بیتفاوتیهای ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت میگردیم. آدمهای عجیبی هستیم …
من رمزشو قبلا داشتماااا خودم در اومدممم بعدش رمزشو عوض کرده بود😐😐شل عقللل منممممممم
من اصلا نمیدونم شوهرم با ایمیل میره یا چی رمزش ک بماند
اگر از نسخه اصلی تلگرام استقاده کنید امکان هک کردن ۱ درصده
لینک دانلود نسخه اصلیو میزارین 😘
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
جدی نمی ارزه🧐ادم بزاره طرف راحت گوه بخوره به نظرم با صرفه تز باشه😂😂😐
اره بابا به جهنم اصن
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون