2777
2789
عنوان

هک اینستا

| مشاهده متن کامل بحث + 5306 بازدید | 46 پست
بله من خیلی وقت پیش از اینستا با ی آقایی اشنا شدم ک هک کرد پیج نامزدم رو وون موقع ۸۰ تومن دادم و گف ...

من میخاسم نامزدم هک کنم سر یه جریانی. خاستم ببینم متوجه نمیشه. اخه میترسم موقع هک پیامی چیزی بره😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشی فروشیا نمیکنن ینی؟؟ 

ن بابا جرمه🤣

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

منم دنبالشم ولی به جایی نرسدم

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
من رمزشو قبلا داشتماااا خودم در اومدممم بعدش رمزشو عوض کرده بود😐😐شل عقللل منممممممم

من اصلا نمیدونم شوهرم با ایمیل میره یا چی رمزش ک بماند

اگر از نسخه اصلی تلگرام استقاده کنید امکان هک کردن ۱ درصده 

لینک دانلود نسخه اصلیو میزارین 😘

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

جدی نمی ارزه🧐ادم بزاره طرف راحت گوه بخوره به نظرم با صرفه تز باشه😂😂😐

اره بابا به جهنم اصن

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

برات انجام میدم بعد از کار پولو میگیرم

واقعا بلدین؟ راس میگین تورخدا؟ الان من بخاطر حرف شما وارد نی نی سایت شدم اگه بلدین من هرچقد میخواین میدم ولی ب شرط اینکه حرفتون راست باشه