2777
2789
طبیعیه حس ترست من که وحشت داشتم برم با یکی زندگی کنم که نمیشناسمش  ازدواج کلا ریسکه دیگه نشنا ...

من امسال کنکور دادم و واقعا نمی تونم دوباره یکسال دیگه ببینم.خدا بخواد چند روز دیگه اعلام رتبه هست

طبیعیه حس ترست من که وحشت داشتم برم با یکی زندگی کنم که نمیشناسمش  ازدواج کلا ریسکه دیگه نشنا ...

چیز دیگه ای هم که هست اینه مامان و بابام راضی به ازدواج غیر فامیلی نمیشن.بین اقوام هم این دو آقا از لحاظ شخصیت خانوادگی و شغلی از کسایی که می شناسم در درجه بالاتری هستن.میترسم به هر دو جواب رد بدم و آدم حسابی تو اقوام پیدا نشه😐وگرنه حالا حالا که نمیخوام ازدواج کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیزم با هر دوشون صحبت کن و ببین با کدومشون بهتر میتونی ارتباط قلبی و عاطفی برقرار کنی ببین کدومشون بیشتر تو فاز تو هستن و با کدومشون راحت‌تری با نظارت پدر و مادرت شش ماه رفت و آمد کن بعدا تصمیم بگیر، بنظر من ارتباط قلبی و عاطفی خیلی مهمه 

یه خواهشی داشتم از دوستانی که ازدواج کردن.برای کسایی که مجردن یه کمکی داشته باشید.لطفا راجع مسائلی که بنظرتون لازم بود قبل ازدواج صحبت بشه و نشد و توی زندگی براتون مشکل درست کرد بگید تا مجردا توی جلسه آشنایی صحبت داشته باشن🙇

چیز دیگه ای که هست اینه این دو آقا از خیلی از دخترادخترای دیگه خواستگار بیشتری دارن😅😅خیلی از خانواده ها مستقیم و غیر مستقیم میگن بیاین دختر من بگیرید😅😅

هر کی میشنوه که خواستگارای من شدن میگم دیونه ای جواب رد بدی

عزیزم اول از همه اخلاق مهمه ک الان نمیتونی اخلاقشونو ببینی چطوره مگه اینکه از اطرافیانشون و همکارا پرس و جو کنی .دوم بشین با هر کدوم صحبت کن ببین افکارتون بهم میخوره یا نه گاهی میبینی یکی تو فضا سیر میکنه و دنبال تفریح و خوشگذرونیه ولی طرفش همش دنبال کار و پول و...سوم خانوادشون ک خیلی مهمه چون بخوای نخوای باهاشون در ارتباطی و خانواده دومت میشن و رو شوهرت میتونن خیلی تاثیرگذار باشن.چهارم ک خیلیم مهمه بنظرم وضع مالی هست ک تو این اوضاع اقتصادی خب خیلی رو زندگیت تاثیر میزاره.اینا اوکی باشه دیگه باقیش درس میشه البته قبل از هر چیز ببین طرف ب دلت میشینه یا نه،نه اینکه عاشق بشی فقط اینکه نسبت بهش حس خوبی داشته باشی کافیه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم اول از همه اخلاق مهمه ک الان نمیتونی اخلاقشونو ببینی چطوره مگه اینکه از اطرافیانشون و همکارا پ ...

ممنون از حرفات عزیز❤❤

حسی خوبی دارم از اینکه با شماها هم صحبت شدم😊