2777
2789
عنوان

پدرشوهرم بیرونم کرد از خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 3468 بازدید | 89 پست
دلم خیلی شکست وقتی داشتم میرفتم مادر شوهرمم نگفت نرید بمونید به من چه ربطی داشت ولی به شوهرم گفتم دس ...

پسر و پدر بحثشون شده واقعا توقع داشتی مادرشوهرت بگه بمونید؟؟؟ک این بحث انقد ادامه دار بشه پسر رو به پدرش وایسته؟؟؟؟

قبل اینکه پدرشوهرت بیرونتون کنه باید دست شوهرتو میگرفتی میبردیش بیرون ارومش میکردی بهش میگفتی جلو من با پدرتو خواهرت اینجوری حرف نزن بزار من برم خونمون بعد مشکلتونو حل کنید با این سیاست هم همسرت اروم میشد هم با پدرش بحث نمیکرد هم احتراما ازبین نمیرفت و دلخوری پیش نمیومد

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نبايد بدون اجازه به گوشيش دست ميزدن حالا گوشي برادرشوهرتو باز كنين خودش از اون بدتره، با كتك زدن چيز ...

میخاست برنامه شریت بفرسته به گوشیش

یه صلوات مهمونم میکنی؟احتیاج دارم به دعاهاتون🍃💕                          ایشالله خدا به زندگیای تک تکمون آرامــــــــش بده  

خیلی کار زشتی کردین که به گوشی بقیه نگاه کردین

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک، واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جادرو.... 👩‍🎤🕸️🎈🖤لطفا عقده ای ها منو ریپلی نکنن😏⛔
روانی خانه هس  خانه نیس ک.دختراش چ وقیحن

خیلی وحشتناکن بخاطر تربیت پدرشونه

یه صلوات مهمونم میکنی؟احتیاج دارم به دعاهاتون🍃💕                          ایشالله خدا به زندگیای تک تکمون آرامــــــــش بده  
میخاست برنامه شریت بفرسته به گوشیش

هرچي، گوشي يه وسيله شخصيه، من نميگم كار خواهرشوهرت درسته! اصلا!!!! ولي بايد به حريم خصوصي هم احترام بزاريم

تنها صداست كه مي ماند و امان از صداي او كه ابدي شد در گوش من
پسر و پدر بحثشون شده واقعا توقع داشتی مادرشوهرت بگه بمونید؟؟؟ک این بحث انقد ادامه دار بشه پسر رو به ...

بخدا دستشو گرفتم گفتم ابوالفضل،تروخدا ارومتر اینقدر ناراحت بود و دادو بیداد میکرد دستمو پرت کرد اونور گفت ولم کن

اگ بابای من بود ابروموم می برد😒😒😒😒

بابای من بود نمیزاشت به داداشام بکشه

خیلی کار زشتی کردین که به گوشی بقیه نگاه کردین

بابا بخدا داشش میخاست یه یرنامه بفرسته به گوشی خودش دید اوضاع وحشتناکو