2777
2789
خاله من ۴۰ سالشه هنوز مجرده 😒😑 برنامه کودک میبینه... بعد هم سن و سالهای من...

کسی دوس پسراشونو نمیدزدع بخدا//:

بزارن ا 18 ک رد شدن ازدواج کنن حداقل

لطفا اگر با نظر من موافق نیستید، به صورت محترمانه بیان کنید((:بنده یک دهه هشتادی هستم،خوشحال میشم شعور من رو با رفتارم بسنجید نه سن و تاریخ تولدم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یادم رفت بالا چی گفتم  قربونت برم من 16 ازدواج کردم😑 الان 19 سالمه سه ساله مزدوجم

اها قربونت خوشبخت شین😊

💜مهربان خدای من ; بگیر از من هرآنچه تورا از من میگیرد💜https://harfeto.timefriend.net/16211112925512
چرا بیخودی دخالت میکنی ؟؟؟ منم هجده سالمه که چیییییی؟؟؟؟؟؟ چکار تو داریم ؟؟؟؟ هر کس هر وقت دلش بخوا ...

گفتم که برای من غیرقابل هضمِ...حتی فکرشم نمیتونم بکنم

شماها خوش باشین

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

[QUOTE=155737209]کسی دوس پسراشونو نمیدزدع بخدا//: بزارن ا 

تو از کجا میدونی ما با دوس پسرامون ازدواج کردیم ؟؟؟واقعا خجالتداره خییلی بی ادبی .. ب همه تعمت زدی حلالت نمیکنم  

میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃
دوس پسر چیه  واسه خودت داری چی میگی؟؟

دارم واسه خودم میگم پ//: وقتی نمیدونی داریم راجب چی صحبت میکنیم بهتره دخالت نکنی    

لطفا اگر با نظر من موافق نیستید، به صورت محترمانه بیان کنید((:بنده یک دهه هشتادی هستم،خوشحال میشم شعور من رو با رفتارم بسنجید نه سن و تاریخ تولدم!
گفتم که برای من غیرقابل هضمِ...حتی فکرشم نمیتونم بکنم شماها خوش باشین

بیخود فکر میکنی .. ما خیلیییم خوشیم.. هر کس ی جور زندگی رو دوس داره پس اینکه تو فک نمیکنی ما خوش باشیم دلیل بر این نیس ما خوش نباشیم .... فهمیدیی؟؟؟؟؟؟؟ 

میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃