2777
2789
عنوان

لطفا فقط اگه منطقی هستین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 26 پست
عزيزم حق با شماست كسي حق توهين نداره. ولي اينم در نظر داشته باش هركس در حد تجربيات و حدود سني خودش ب ...

نه من نگفتم ک نمیدونم

ی دختر ۱۵ ساله گفته بود لطفا از سادات بودنتون سو استفاده نکنید

یکی ریپ زده بود مگه تو ۱۵ سالته میفهمی؟😐

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

اینکه شعور به سن نیستو کاملا موافقم 

ولی واقعا یه سری چیزا به سن ربط داره ، مثلا یه دختر ۱۵ ساله بره ب یه زن سی ساله ک داره مشکلات زنو شوهریشو میگه پندو اندرزو راهکار بده یکم مسخرست😐

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ۱۵ ساله هامون عاقل و بالغ هستن❤

قربون شما😍😍😍🌹🌹🌺🌺

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

چ ربطی ب سن داره ۵۰ ساله داریم هیچی حالیش نیست ب معنای واقعی و بالعکس

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

خوب عزیز دلم تو سایت بعضی تایپیک ها هست که اصلا مناسب سن شما نیست ببین من خودم دخترم ۱۲،۱۳ سالشه بعضی وقتها میاد تایپک ها رو بخونه بهش گفتم تایپک هایی که خانمهای متاهل میزنن رو بدون حضور من باز نکنه چون ممکنه داخل کامنتها مطلبی باشه که برای یک نوجوان مناسب نیست وگرنه شماها که آینده ساز وامید همه مامناتون هستین بهتره به جای مسایلی که بدرتون نمیخوره دنبال آموزش درس ومطالب مفید باشین 

اینکه شعور به سن نیستو کاملا موافقم  ولی واقعا یه سری چیزا به سن ربط داره ، مثلا یه دختر ۱۵ سا ...

ممکنه ولی گاهی همین راهکار های بچه ۱۵ ساله خیلی بهتر از راهنمایی های ۳۰ ساله هایی هست که فقط‌میان زخم ادمو بدتر میکنن😊

خوب عزیز دلم تو سایت بعضی تایپیک ها هست که اصلا مناسب سن شما نیست ببین من خودم دخترم ۱۲،۱۳ سالشه بعض ...

بله دقیقا مامان منم همین حرفو بمن میزنه.

ولی من واقعا تو تاپیک هایی ک علاقه و صلاحیت کمک ب کسیو ندارم نمیرم.

چ ربطی ب سن داره ۵۰ ساله داریم هیچی حالیش نیست ب معنای واقعی و بالعکس

بله دقیقا

منتها بعضیا همه چیو از رو سن میبینن.حتی شعور و عقل ادمو.ما داریم دختر ۱۵ ساله ای ک ب بلوغ فکری رسیده.و برعکس ب قول شما ۵۰ ساله ای ک هنور خام و نپخته اس

ممکنه ولی گاهی همین راهکار های بچه ۱۵ ساله خیلی بهتر از راهنمایی های ۳۰ ساله هایی هست که فقط‌میان زخ ...

در برابر زخم زبون شاید بهتر باشه 

ولی به هر حال یه سری راهنمایی ها نیاز به این داره که آدم یه سری چیزا رو تجربه کنه که اون تجربه ها تو ۱۵ سالگی ممکن نیست

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
قربون شما😍😍😍🌹🌹🌺🌺

فدااااات عشقم😘😘😘😘😘😘

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...