2789

🤐🤐🤐بزارید زیپ دهنم بسته بمووونههه فقط بدون اگه پدر متعصب داشته باشی یا یه نامزد اسکول گیرت بیاد پیر میشی حالامن هر دو اینا گیرم اومده ببین جی میکشم

هر چی مرد ننه خواهر قهب ه است میاد ب من درخواست میده بسه دیگه نرای بیخاصیت

واسه چی هلاک

چون هنوز دخترو پسرو مستقل نمیدونن هرکی یه دخالتی میکنه هرکی ی نظری میده 

از همه عذاب اور ترش اینه ک هرکی میبینتت میگه عروسی کیه عروسی کیه عین طوطی هی تکرار میکنه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آرههههه😍😍😍😍

بهترین دوران زندگیم.شوهرم سرباز بود یجای خوب که هر هفته چهارشنبه تا جمعه رو میومد باهم میرفتیم شمال تقریبا هر هفته میرفتیم شمال واااای خیلی خوش میگذشت یادش بخیر

چون پسر عمومم بود بابام کاری باهامون نداشت اعتماد داش به شوهرم😍😍😍😍

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

امیدوارم هیچکس بدخوده نداشته باشه تو نامزدیمون یکی از فامیلای خودم رفته بود ب شوهرم گفت ک من قبلا ۶ماه نامزد داشتم باهاش همه جا میگشتم و فلان.... خیلی بدشد برام ولی ب شوهرم گفتم دروغه زدم رو قران تا باور کرد واقعا دروغ بود

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
🤐🤐🤐بزارید زیپ دهنم بسته بمووونههه فقط بدون اگه پدر متعصب داشته باشی یا یه نامزد اسکول گیرت بیاد پ ...

😂😂😂

پدر متعصب نه ، من پدر فضول و خاله زنک دارم 😐 دخالت می‌کنه تو همه چی گند زده ب رابطه من و نامزدم

نامزدمم جلو خانوادم باهام بحث می‌کنه،از دیشب ک دعوا حسابی داشتم با بابام فعلا خبری نیست نمی‌دونم بازم باهام بحث می‌کنه جلو جمع یا نه

دلبرناز دلم همسرم❤️⁩دوستت دارم😘بی بهانه🙂عاشقانه🙃💕در تاریخ۰6/12/1398من عقد کردم با بهترین مرد دنیا⁦❤️⁩ میشه برای خوشبختی من و مهربونترین مرد دنیا صلوات بفرستی؟⁦❤️⁩مرسی😘
ای جان دلم همینه دلم ضعف میره 😍😍🤭

ایشالا که یه خاستگار خوب بیاد برات توام این حسارو تجربه کنی فقط به بهترین شکل از اون دوران استفاده کن بهترین دوران زندگیه ادم همون لحظه س ینی حتی اگه ازدواجم کنی دلت واسه مجردیت تنگ میشه اگه بچه دار شی دلت واسه دوتایی بودن با شوهرت تنگ میشه این چرخه ادامه داره پس از لحطه هات به بهترین شکل استفاده کن😍❤

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
😂😂😂 پدر متعصب نه ، من پدر فضول و خاله زنک دارم 😐 دخالت می‌کنه تو همه چی گند زده ب رابطه من و نا ...

😓😓😓😓هووووف اخه این پدرا چرا اینقدر دوست دارن رابطه دخترشون با نامزدش بهم بخوره  

هر چی مرد ننه خواهر قهب ه است میاد ب من درخواست میده بسه دیگه نرای بیخاصیت