2777
2789
عنوان

حمله پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 26 پست
تنها نباشم؟ شوخی میکنی؟ تنها تر از اون چیزی که فکرشو میکنی هستم. دورم شلوغه ولی تنهام

همون ریشه مشکلاتت رو پیدا کن اگه فضایی که هستی متشنجه دارو هم کمک زیادی نمیکنه خودت رو خودت کار کن نتونستی روانپزشک برو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب برو پیش روانشناس بالینی خوب که CBT بلده

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 
ترس دلهره یه اتفاق 

شاید اصلاً پانیک نباشه

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 
یعنی چی؟ مثلا من در طول روز شاید تانصف روز اوکی هستم ولی بعد یهو یاد ی جیزی میفتم قاطی میکنم

یعنی اینکه فقط به خودت آسیب میزنی 

یا به بقیه هم صدمه میزنی و آسیب جسمی بهشون میزنی .؟؟

آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙
یعنی اینکه فقط به خودت آسیب میزنی  یا به بقیه هم صدمه میزنی و آسیب جسمی بهشون میزنی .؟؟

آسیب در کار نیست وقتی اونجور میشم تا شب میفتم نا ندارم غذا بخورم. آب بخورم آنقدر بی حال میشم که قابل وصف نییت

منم این مدلی ام از دوماه پیش گرفتم کلآ سه  بار اینجور شدم و خداکنه دیگ نیاد سراغم 

دفه اخری ۱۸ روز پیش بود  صب روز اولی  ک جراحی بینی  کردم وای بااون  حالم پانیک  بهم دست داد فشارمم افتاده بود 

فک‌میکردم آمبولی ریه کردم 

ترس گرفت بودم  مامانم باهام حرف میزد بدتر میشدم میگفتم هیچی نگو فقط  

حس میکردم قراره سکته قلبی کنم 

دفه اول ک  اشنایی  نداشتم فقط میگفتم مامان حلالم کن اخه داخل برنجمون قرص برنج‌بود  بعد فک‌میکردم از اونه  

میگفتم چن دیقه دیگ‌  میخوام بمیرم قدرت تکلم  نداشتم بی حسی دستو‌پا 

خیلی بده خداکنه  کسی گرفتار نشه 

همین

یاامام رضا(ع)❤باهرنگاهت آقا قلب من پرشده از آرامش.من این حال قشنگ نوکری رو تا آخر عمر میخوامش.
آسیب در کار نیست وقتی اونجور میشم تا شب میفتم نا ندارم غذا بخورم. آب بخورم آنقدر بی حال میشم که قابل ...

فکر و خیال های منفی رو از خودت دور کن

بشین مثلا عروسک بساز .. آرایش کن 

ورزش کن .. نقاشی 

کل وقت روزت  رو پر کن 

ورزش خییییلی خوبه برای روحیه

روانپزشکم رفتی.؟؟❤❤

آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙