2777
2789
عنوان

🟢 فلسفه ی عشق

209 بازدید | 17 پست

🦋  

✏️

افلاطون می گوید عشق، عشق به زیبایی است و تنها زیبایی شایسته ی عشق و ستایش ماست. 

مولوی همین مفهوم را به زبانی دیگر بیان میکند؛

او میگوید که جمالِ تام و ابدی از آن خداست و هر آن چیزی که در عالمِ ظاهر زیباست تنها پرتو گذرایی از جمال ابدی خداست و پیوندش با خدا همچون پیوند نورِ آفتاب است با آفتاب.

زیبایی چون نور گرفتنِ دیوار است، از آفتاب. چون خورشید از آن روی بگرداند، دیگربار دیوار تاریک است. 

بنابراین عشق نباید به هر چیز زیبا، که نوری  موقت و عاریتی دارد بسنده کند؛ بلکه از ظاهر باید بگذرد و به اصل و منشأ ذاتی همه ی زیبایی ها برسد.

#فلسفه_عشق

🔷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ عجب یکی پیدا شد ب فلسفه علاقمند باشه

یادمه امتحان فلسفه داشتیم، یک ماه قبل شروع به مطالعه کرده بودم و دقیق نکته برداری و .... . واقعا درس و علم شیرینی است. البته برای کسی که جولان ذهنی بسیار بالایی دارد.🌹🌹🌹

عشق، قابیل است؛ قابیلی که سرگردان هنوز

کُشته یِ خود را داند کجا پنهان کند...!

زنده-یاد-نجمه-زارع#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

عشق دریایی کرانه ناپدید 

کی توان کرد شنا ای هوشمند 

عشق را خواهی که تا پایان بری

بس که بپسندید باید ناپسند

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
یادمه امتحان فلسفه داشتیم، یک ماه قبل شروع به مطالعه کرده بودم و دقیق نکته برداری و .... . واقعا درس ...

کتاب سیر حکمت در اروپا به قلم محمدعلی فروغی رو یه دوست به من هدیه دادن؛ با خوندنش به فلسفه علاقمند شدم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
یادمه امتحان فلسفه داشتیم، یک ماه قبل شروع به مطالعه کرده بودم و دقیق نکته برداری و .... . واقعا درس ...

قطعا همینطوره .. فلسفه پنجره ایست که از طریق اون به خدا میرسی .. در واقع از شواهد به حق .. اما عرفان درست برعکس .. از حق ب شواهد .. خوشا ب حال ذهن پویاتون

کتاب سیر حکمت در اروپا به قلم محمدعلی فروغی رو یه دوست به من هدیه دادن؛ با خوندنش به فلسفه علاقمند ش ...

عرض ادب، درود به دوست و راهنمای خوب و شما که مطالعه کردین. عجیب علم قشنگی هست.💐🌹

عرض ادب، درود به دوست و راهنمای خوب و شما که مطالعه کردین. عجیب علم قشنگی هست.💐🌹

سلام و وقت بخیر 🌹

تشکر؛؛ بله یکی از بهترین هدایایی بود که گرفتم .

به نظر منم با فلسفه به چرایی و چیستیِ جهان هستی پاسخ داده میشه