2777
2789
خوش بحالت چقدر زرنگ و با سیاست هستی 🤗احتمالا شوهرت هم دلبخواه خودت کردی!!

دو سال اول زندگیم خیلی بد بود وسخت گذاشت .ولی الان خدارو شکز خوبیمممم.همونطور که میخاستم شد.چن وقت پیش دامادمون گفت دیه باهاش بحث نمیکنی مثلا حالت شوخی من گفتم نه دیه گفت هان زورت بهت نمی رسه گفتم نه اون چیزی شد که میخامم😀

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا رفیق بازیش چه کار کنم    

این مسائل باید تو دوران نامزدی حل کرد.باید ی سری شرط براش میذاشتی.رفیق بازی هاش چجوریه؟؟مثلا تا نصف شب بیرونه؟؟هر روز به گشتن؟؟

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕
منظورم اینکه اون طرز فکری که از بچه گی یاد گرفتن دیگه انگار هر کاری بکنی ار سرشون بیرون نمیره

اشتباه میکنی مردها مثل ی بچه رفتارهاشون زود تغییر میکن‌ولی از راه محبت باید باهاشون راه بری.مردها نباید احساس کنن زن ها بالا زورشون شدن.شوهر من تو نامزدی میگفت باید ۵ سال بمونی خونه پدر ومادرمم.(ما رسم خونه جدا نداریم)من فقط میخندیم .۵ ماه عروسی کردیم خونمون جدا کردیم هنوز بعد ۶ سال میخندا میگه گولم زدی😀

همون سیاست مهمه 

من اول های زندگیم نداشتمم شاید جلوی خیلی بحثها رو میشه با زرنگی گرفت ولی نتوستم این تجربه ی ۶ سالهم.شاید اول ها تجربه ی الان داشتمم باز هم شرایطم خیلی بهتر بود.

چند سالته؟چی خوندی؟

من الان ۲۵.دیپلم تجربی دارم

این مسائل باید تو دوران نامزدی حل کرد.باید ی سری شرط براش میذاشتی.رفیق بازی هاش چجوریه؟؟مثلا تا نصف ...

ای .... دوازده ساله ازدواج کردم یه اقاهست که همیشه میاد سراغش به حساب پارک گردش .....هرچی بهش میگم بابا بشین تو خونت با بچه هات باش یه جوری جیم میشه می‌ره ...مرده عین زنا عشوه میاد عوضی .....امروزم شوهرم رفته بود بروجرد گفت اونو نمی‌برم دوباره دیدم تو گالریش پر از عکسای مردس ‌....منم همشونو حذف کردم

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

ای .... دوازده ساله ازدواج کردم یه اقاهست که همیشه میاد سراغش به حساب پارک گردش .....هرچی بهش میگم ب ...

تجربه ی زندگیت بیشتره

ولی من ی چیزی میگمم سعی کن حساسیت های خودت کم کنی.تا زمانی که رو ی چیزی حساسیت نشون میدی شوهر رو اون چیز پافشاری میکنه.سعی کن ی مدت بی خیالش بشی.

عزیزم اگه به غیر از اعتیاد و کتک زدن و خیانته ....بقیه چیزا شخصیه و باید بپذیریم ممکنه ماهم عیبهایی داشته باشیم این نظر منه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
تجربه ی زندگیت بیشتره ولی من ی چیزی میگمم سعی کن حساسیت های خودت کم کنی.تا زمانی که رو ی چیزی حساسی ...

به خدا یه مدت بی خیال شدم ولی خیلی بدتر شد ...بعضی وقتا میگم کاش ازدواج نکرده بودم چیه هی چالش پشت چالش

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....