2777
2789
هر چی با خودم فکر میکنم تو ذهنم نمیگنجه😂مثلا رل هاشون میخان بیان تو شاد بیوشون رو چک کنن؟؟🤣

حتما رلاشونم دبستانی مثل خودشونن

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

😂😂😂😂😂 اینا روباید گذاش که فقط تو حاله خودشون باشن🤦‍♀️😂

هکسره#

توی نت جستجو کنین ببینین چیه. محض تذکر😊

گهی گریان گهی خندان، گهی چون ابر سرگردان/ گهی عاقل تر از فاقل، گهی نادان تر از نادان..................................... فاطمه ام و این اسم کذایی رو دوران جاهلیت واسه کاربریم گذاشتم🫠

هکسره# توی نت جستجو کنین ببینین چیه. محض تذکر😊

تذکر؟🤔

بله سرچ کردم  درسته💖

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
تذکر؟🤔 بله سرچ کردم  درسته💖

منظورم این بودکه ناراحت نشید آخه بعضیا بر میگردن به آدم میگن معلم بازی درنیار😄موفق باشین🌹

گهی گریان گهی خندان، گهی چون ابر سرگردان/ گهی عاقل تر از فاقل، گهی نادان تر از نادان..................................... فاطمه ام و این اسم کذایی رو دوران جاهلیت واسه کاربریم گذاشتم🫠

منظورم این بودکه ناراحت نشید آخه بعضیا بر میگردن به آدم میگن معلم بازی درنیار😄موفق باشین🌹

ممنون همچنین  

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه