2777
2789
اخه رییس جمهور گفته بود روز شکست امریکاست، گفتم ببینم چی قرارع بشه

دلار قرار ۳۰ تومن بشه که مشتی به دهن آمریکا بشه

تینا سابق هستم قطع کردن حقایق شنیدن سخته به خصوص برای یه تعداد۵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم باور کنم یا نه  اما بابام الان پرسیدم انگار میخواد تحریما برداشته بشه راست و دروغش با ...

0ترامپ که گفته بود از 30 شهریور تحریم‌های سخت تر میزاره🤔

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
کاشکی بشه کی بدش میاد  الان یه حالیم که نگو دلم روشن شد.  خدایا خودت کمکون کن

یعنی طلا میشه 500 تومن؟ دلار 10 تومن؟ تخم مرغ 17 مرغ 12 گوشت 50 😍😍😍🤣🤣🤣

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
0ترامپ که گفته بود از 30 شهریور تحریم‌های سخت تر میزاره🤔

دقیقا منم این و شنیدم الانم خبرش و خوندم 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

روحانی صداش مث خمپاره هس حرف که میزنه سنگر بگیرید🤣

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
تخم مرغ کیلوبی چنده؟

شونه ای 33 خریدیم

به خدا میشه اما یکصبر میخواد دو. باور به معجزه.  ان شالله همه چیز درست میشه

واقعا؟؟!!اخه پونصد به طلابازم زیاده کمتر مثلن همون صد تومن سال ۹۳ تازه اونموقع به صدتومنم میگفتیم زیاده یادش بخیر😐😐