2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رابطمون رو میگم، همیشه میکه تموم شد فلان تو دعواها 

چقد بد..من وقتی قهر میکنم خیلی سخت آشتی میکنم از دیشبه نه میخام نامزدمو ببینم و نه باهاش حرف بزنم .با اینکه امروز خیلی زنگ زد ولی من راضی نمیشم😐😐😑😑

منم☹️ قبلا خ منت میکشید الان میزاره میره وقتیم برمیگرده با بد دهنی و دعوا میاد که ایندفعه بدتر

چقد برای زنهای احساسی سخته این لحظه ها

خیلی دلم میخاد کمی قوی بشم و متعادل که برام مهم نباشه و فقط فکر خودم باشم

۹۹/۹/۹خونه ای که دوست دارمو خریدم.برای براورده شدن ارزوم یه اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم میفرستید ⚘
چقد برای زنهای احساسی سخته این لحظه ها خیلی دلم میخاد کمی قوی بشم و متعادل که برام مهم نباشه و فقط ...

تازه بمن میکه تو از احساس هیچی حالیت نیس، باور کن خونه ابروم رفته منم خ دلم میخواست قوی باشم وقتی هست حالم خوبه با تیکه دوسش ندارم وقتی نیس یا قهریم حالم بده خونه خواهرام همه از دستم عاصی شدن از خودمم خجالت میشکم 

تازه بمن میکه تو از احساس هیچی حالیت نیس، باور کن خونه ابروم رفته منم خ دلم میخواست قوی باشم وقتی هس ...

چرا بقیه؟مگه میفهمن قهرتونو؟عقدی یا عروسی

من شهر غریبم از خانوادم خیلی دورم

بشدت اذیت میشم وقتی قهریم

۹۹/۹/۹خونه ای که دوست دارمو خریدم.برای براورده شدن ارزوم یه اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم میفرستید ⚘
چرا بقیه؟مگه میفهمن قهرتونو؟عقدی یا عروسی من شهر غریبم از خانوادم خیلی دورم بشدت اذیت میشم وقتی قه ...

من عقدم آره بقیه متوجه میشن از بس قهرو آشتی داشتیم 

من خ اذیت میشم با خودم نیس ولی پیش لون جوری رفتار کردم فک میکنه بیخیالم الان اون واقعا بیخیاله ولی من هنوز همونجوریم شب و روز فکرم درگیره

من عقدم آره بقیه متوجه میشن از بس قهرو آشتی داشتیم  من خ اذیت میشم با خودم نیس ولی پیش لون جور ...

خییییلی بده ببخشیدا اما اخلاق منو شما گننننده گند 

هم خودمون اذیت میشیم هم طرف

من خودم میدونم حق با منه و اشتباه ۹۹ درصد با شوهرمه اما به خاطر اینکه احساسی ام و ثبات نداره رفتارم همه چی خراب میشه شما تا زیر یه سقف نرفتین روی اخلاقت کار کن

خییییلی بده ببخشیدا اما اخلاق منو شما گننننده گند  هم خودمون اذیت میشیم هم طرف من خودم میدونم ...

آره میدونم اخلاقم گنده از همه بیشتر خودم اذیت میشم اطرافیانمم خ اذیت کردم همش درموردش حرف میزنم همش بهش فک میکنم کاهی فک میکنم از بس بهش فک میکنم دیونه میشم التماس میکنم خدایا حالمو خوب کن اونم خوب میکنه رفتم مشاور گفت سر خودتو گرم کن ولی گرمم میکنم باز همینم هیچ لذتی از هیچی نمیبرم از اینکه اینقد ضعیفم از اینکه زندگیم حول اون میچرخه از اینکه همه بدرفتاریاشو تحمل میکنم که قهر نمونیم و به خودم بی احترامی میشه از خودم متنفرم 

آره میدونم اخلاقم گنده از همه بیشتر خودم اذیت میشم اطرافیانمم خ اذیت کردم همش درموردش حرف میزنم همش ...

عزییییزم به خاطر اینه که دوسش داری و روش حساسی وای چقدم شبیه منی 

دقیقا به شوهرم میگم تو اینه منی بخندی میخندم ناراحت باشی ناراحت میشم

مشکلمون اینه اخلاقمون بستگی به حال شوهر داره دلیلشم اینه برای خودمون برای خودمون زندگی نمیکنیم و لذتی هم نمیبریم

سعی کن اعتماد به نفستو بالا ببری برای خودت وقت بزار 

کیف کن برو بیرون با دوستات 

بهترین کارم اینه بری سرکار مشغول باشی

آره میدونم اخلاقم گنده از همه بیشتر خودم اذیت میشم اطرافیانمم خ اذیت کردم همش درموردش حرف میزنم همش ...

منم همینجور ام وقتی دعوامون شد دیگه اخلاقای بدشو تحمل میکنم که قهر نکنیم مادرم بفهمه ناراحت بشه😔