2821
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردید واقعا؟

142 بازدید | 13 پست

یه موجودی که دوس ندارم اسمشوبذارم شوهر خیلی بدبینه اگه فیلم ملی و راه های نرفته ش رو دیده باشین میفهمید چی میگم

همسایمون زنشوطلاق داده میگه تو ی موقه نگاش نمیکنی میگم نه با قسم‌و آیه

بعد گفتم مثلا اگه نگاش کنم چی

ی فحش رکیک داد

بار اولش نیست بار آخرشم نیست ولی خیلی زود پشیمون شد اما واقعا خیلی زشته

تو عقدم

خونه ای که درست میکنه با مامانم ایما فاصله داره و مطمعنم برم اونجا بااین رفتاراش افسرده م میکنه

برا من خیلی خسیسه

الان موندم بااین اوضاع واقعا چه کاری درسته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با چنین آدمی بودم ، البته نه فحش میداد نه خسیس بود، ولی به شدددددت گیر بود

دوست بودیم یک سال و نیم ، قشنگ پیرم کرد با گیرای مضخرف :))

الان بیشتر از یک ساله به هم زدیم و خداروشکر میکنم 

Smelly Cat , Smelly Cat , what are they feeding you ? 🐱

یکم منم بددهنی کردم گفتم خودتی وفک کردی همه مثل خودتن هر کارم کنم به تو ربط نداره بعدم گفتم برو دنبال یکی دیگه باش یکم تحمل کرد...تا گفتم منو تو ب درد هم نمیخوریم و اصلا باهم جور نیستیم و اینا ک پاشد رفت و بلاک کرده منم بلاک کردم دیگه خوشم نمیاد ازش به آینده م باهاش خوشبین نیستم

حتما مشاوره برید.

ممکنه مشکل پارانوئید داشته باشن و مشاور میتونه متوجه این موضوع بشه.

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
حتما مشاوره برید. ممکنه مشکل پارانوئید داشته باشن و مشاور میتونه متوجه این موضوع بشه.

صد در صد داره

نمیاد مشاوره

و فایده ای هم نداره

من قبلا یکم احساس بهش داشتم نمیتونستم درست تصمیم بگیرم

اما الان خدارو شکر سرد شدم ازش بااین رفتاراش خیلی نامیدم بهش

صد در صد داره نمیاد مشاوره و فایده ای هم نداره من قبلا یکم احساس بهش داشتم نمیتونستم درست تصمیم ب ...

من فقط میتونم بگم جلوی ضرر رو از هرجا بگیرید منفعته....

الان چهار سال از عمرتون رو با ناراحتی گذروندید ولی اگر تصمیم درستی نگیرید ممکنه تمام عمرتون رو درگیر همین حال بد باشید.

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
2823
2791
2779
2792