2777
2789
عنوان

ژله کمرنگ 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 46 پست
اره ی لیوان آب گرم هم میریزم فقط و یک چهارم لیوان آب سرد 

ی لیوان اب گرم میریزم و ی لیوان اب سرد ولی لیوانم خیلی بزرگ نیست استکانم نیست تو اندازه لیوانت دقت کن خیلی بزرگ باشه کمرنگ میشه شیرینیشم کمتر

جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجور اضافه کنم شیرو

آب جوش که اضافه کردی بزار به دمای اتاق برسه بعد شیری که زیاد سرد نیست رو بهش یه مقدار کم اضافه کن(شیر و ژله باید دماشون یکی باشه که نبره)

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

احتمالاتم رو میگم شاید ژله فرمند اصل نیست؟

موقع آماده سازی، ۳/۴ لیوان آبجوش بریز، بن‌ماری کن که کامل حل بشه سپس نصف لیوان، آب سرد بریز شفاف بشه.

آب سرد برای شفافیتش هست

لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان
احتمالاتم رو میگم شاید ژله فرمند اصل نیست؟ موقع آماده سازی، ۳/۴ لیوان آبجوش بریز، بن‌ماری کن که کام ...

نمیدونم والا ...چجور میشه تشخیص داد اصله یا ن ...من هم همین مقدار آب میریزم

ببخشید اگه اینجوره...واقعا قیافش جالب نیس  قرار بود اینجور بشه

خب گلم این شیر یا بستنی داره

بخاطر اونه

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
همه لایه هاش بستنی یا شیر داره ؟یا فقط ی لایه اول؟

همشون بجای اب سرد نصف لیوان شیر بریز

یا بجای اب سرد نصف بستنی لیوانی وانیلیا بستنی

بستنی هم خوشمزه تره هم راحت تره هم خوشگل تر

جذابیت ژله اینستا به دلیل رنگ های منتوع و متضادش هست

ابتدا ژله های رنگی کوچک( دایره های سطح و نما قرمز و بنفش و آبی ) رو میریزی، میذاری یخچال تا ببنده

بعد ژله آلوئه ورا با یک لیوان سرخالی بستنی وانیلی مخلوط کن، بذار یخچال، وقتی بست(البته قبل از اینکه کامل ببنده)

ژله رنگی(باقیمانده ژله های قرمز آبی که روی سطح ریخته بودی)، رو بریز داخل قالب ؛ بذار دوباره یخچال.

لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان