2777
2789
طرف که باهاش در ارتباط بودم چه جور ادمیه؟ بهم پیام میده؟ چه حسی بهم داره؟

آره پیام میده.حسش زیاد جالب نیست.مواظب باش 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نامزدم کی به من علاقمند میشه ؟خیانت میکنه بهم ؟ دومیو بگو خواهشا 

الآنم علاقمند هست ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.ممکنه خیانت کنه اما دوستت داره.خیانتم برای سرگرمیه نه دوست داشتن طرف

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من تاپیکتو پیدت نکردم فک کنم پاک شده ولی لطفا حستو برای زندگی منم بگو و اینکه باردار میشم؟ ...

آره عزیزم خدارو شکر پاک شد😊

الآنم علاقمند هست ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.ممکنه خیانت کنه اما دوستت داره.خیانتم برای سرگرمیه نه دوست داشتن ...

کی بعد ازدواج یا الان به رابظه میرسه؟ ممنونم

کاربری دست دو نفر 
کی بعد ازدواج یا الان به رابظه میرسه؟ ممنونم

دوستت داره.رابطه برقرار میشه.ازدواج‌م میکنین

نه منظورم بعد ازدواج بهم خیانت میکنه یا قبلش بعد به رابطه و.. میرسه ؟ ببخشید اذیتت کردم برات حمد میخ ...

نه اصلا.خیانت نمیکنه.مرسی عزیزم 🙏🌹⁦❤️⁩

تو رو خدا بگو عشقم محمد بمن چ حسی داره؟ و کی ازدواج میکنم و بچه چندم خونواده ام لطفا🌷💕

تا پنج ساله دیگــه به خواسته ات میرســی به شرط اینکه از امروز شروع کنی🐰💕پ.ن: این جمله واقعا تاثیر گذاره.😌🌸
نه اصلا.خیانت نمیکنه.مرسی عزیزم 🙏🌹⁦❤️⁩

برات 4تا حمد خوندم 30 صلوات هم میفرستم خیلی ممنونم ینی فقط مزاحم میشه و.. بعد هم بهم میگه مگه نه ؟ خودمم حس ششم دارم ولی برا خودم کار نمیکنه زیاد ممنونم

کاربری دست دو نفر 
حلقه ‌و دستبند طلا همسرم کجاست؟😭😭😭

پیدا میشه . احتمالاً خونه ی نزدیکاتون باشه مثل مادر شوهریا خودتون

تو رو خدا بگو عشقم محمد بمن چ حسی داره؟ و کی ازدواج میکنم و بچه چندم خونواده ام لطفا🌷💕

یکی جواب منو بده لطفا

تا پنج ساله دیگــه به خواسته ات میرســی به شرط اینکه از امروز شروع کنی🐰💕پ.ن: این جمله واقعا تاثیر گذاره.😌🌸
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز