2821
2789

لطفا دوستای دیگه وارد این تایپیک نشن نمیخوام شلوغ بشه

اینجا اسمتون مینویسم همتون هر روز مجبوریم اخر شب یا هر وقت که تونستین اعلام کنید که امروز دست نزدین به جوش هاتون ،اگه هم نت نداشتین تو یه برگه تاریخ بنویسد و مقابلش بنویسید امروز دست نزدین به جوشاتون ،در اخر خودتون یا اطرافیانتون براتون یه کادو بگیرن و اینجا تو دور همیمون کسایی که موفق نشدن و دست زدن به جوش هاشون باید برا اونایی که موفق شدن  وجوشاشون دست نزدن برا افراد برنده صلوات هدیه کنن پونصدتا نفری افردیم که برنده شدن برا اونیم که برنده شده صلوات باید بفرسته این متقابله دل بخواهیی اگه من برنده شدم به یه خانومن برنده دیگه فرستادم اونم باید به من بفرسته اگه هم ن من نفرستادم اونم برا من نمیفرسته 

ولی لطفا به جوشاتون دست نزنید بخدا میتونیم این مرض رو ترک کنیم ماهم مثل ادم ها معتاد یا سیگاری باید ترک کنیم باید 

ما_میتوانیم#

@آتشنشان_سام  سام

@saraaa2298aaa ‍ ‍ a

@lightness  

@nar

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من امروزوگذروندم،فرداهم ایشالله مقاومت میکنم😂

منم امروز رو دیت نزدم به عنوان سر گروه باید مقاوت کنم تا از هم الگو بگیریم و حسودی کنیم به هم من کتفم جوش زده بود گنده دست نزدم خوابید الان حسشم نمیکنم حتی 

کلا جمعا هشت نفریم بجز این هشت نفر لطفا دوستان دیگه کامنت نذارن خواهش میکنم ازتون بذارین ما معتادا تو کنپ خودمون ترک کنیم   

کامنت ک تو نی نی سایت دلیت نمیشه دوست عزیز!!!!!فقط نی نی یار میتونه دلیت بزنه

نتونستی عزیزم همونجا که لایک میکنی سه تا نقطه هس

اتشنشان گلم شما برا لبتون میگم چیکار کنید موم بگیر از عطاری خشکه ورقیه ،بذار جن روز بمونه ویروسش کشته شه بعد استفاده کن یه کاسه استیل بذار رو کتری بعد سه تا کبسول ویتامین ای خالی کن توش بعد همونجور حالت داغ که از رو کتری برداشتی نذارش زمین فوری بریز تو یه جا رژ لبی که خالی خالی شده بذار یخجال ایستاده خنک که شد شده بالم لب اندازه هاش کم کم دستت میاد نه زیاد روغنی کن نه زیاد سفت هر روز ده بار بزن بعد مسواک زدن شب ها هم لباتو بدون خمیر دندون مسواکتو بکش رو لات اخر حموم کردنتم با انگشتانگت این کار کن لبات صاف میشه ولی تو هم بیا جمع ما گذارش بده 

حالاخوبه برای تو کتفه برای من توصورته😂امادرهرصورت مامیتوانیم

عزیزم بقیه نیومدن مثل اینکه دوتایی ادامه بدیم ؟ من دیروز کمی تحریک شدم فشار بدم اما قبل ترکیدن زخم شدن دست نگخگه داشتم انگار غذا بیاری جلو دهنت و یهو ازت بگیرن سختیش اینجور بود یهو لذت از خودم گرفتم