2777
2789
عنوان

شوهرم 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3678 بازدید | 76 پست
شرکت نفت  عههه چ خوب ی قیمت گچشی برام بگیر 😂میلاد ب من نمیگه

اره بگو 

میگیرم برات 

موفق باشین

الان شما پولدارین؟یا متوسط رو به بالا یا متوسط یا...

ما ک متوسط رو ب بالا😐😒😥

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره بگو  میگیرم برات  موفق باشین الان شما پولدارین؟یا متوسط رو به بالا یا متوسط یا... ...

والا ما ک میگیم متوسط 

نوت ۹ اس  ,64گیگ و ۱۲۸ گیگ  همون ک خودم گرفتم 

💜🫀
والا ما ک میگیم متوسط  نوت ۹ اس  ,64گیگ و ۱۲۸ گیگ  همون ک خودم گرفتم

بزا بگیرم الان میام میگم بت 

والا ما یه زمین خالی داریم و یه خونه دو طبقه و یه ماشین و یه مغازه و درامدش ک دقیق نمیگ چقدره

همسرمم ۲۲ سالشه 💔😐

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/  
بزا بگیرم الان میام میگم بت  والا ما یه زمین خالی داریم و یه خونه دو طبقه و یه ماشین و یه مغاز ...

ماه سه تا ماشین و دو تا خونه ی زمین و اندکی طلا و ی یکی دو میلیارد هم پول😕ولی بازم متوسط

💜🫀
ماه سه تا ماشین و دو تا خونه ی زمین و اندکی طلا و ی یکی دو میلیارد هم پول😕ولی بازم متوسط

رها ۶۴ گیگ ۵و ۸۰۰ تومن 

۱۲۸ گیگ هم ۶و۴۰۰تومن

اوا یادم رفت طلاهم داریم در حد ۱۰۰ تومن 

یه ۶۰۰و ۷۰۰ تومنیم پول تو بورس😐

رها ۶۴ گیگ ۵و ۸۰۰ تومن  ۱۲۸ گیگ هم ۶و۴۰۰تومن اوا یادم رفت طلاهم داریم در حد ۱۰۰ تومن  ی ...

واسه کدوم شهرین ⁦☺️⁩بعد بهش بگو گوشی نوت هشت ۶۴ گیگ ۶ ماه کار کرده وقد خوبه بفروشم؟ 

انشالله مدا بیشتزش هم کنه عزیرن 

💜🫀
واسه کدوم شهرین ⁦☺️⁩بعد بهش بگو گوشی نوت هشت ۶۴ گیگ ۶ ماه کار کرده وقد خوبه بفروشم؟  انشالله م ...

مرسی همچنین 

تبریزیم 

۳و۵۰۰ بفروش

والا بهم گفتن ۴۵۰۰ میلاد میگه ۴۸۰۰😂

چی بگم...

دختر عمم شیائومی نوت هشت و ۴ و ۲۰۰خرید😐😑

2790
2778
2791
2779
2792