2777
2789
عنوان

عاشق دوستش شدم بیاید نگاش کنید شما عاشقش نمیشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4757 بازدید | 334 پست

ندیدمت

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قیدشونو بزن بابا بزار یکی در حد خودت بیاد واست چی بودن اونا فقط رشتش خوبه دکتر زشت ب چ کارت میاد&nbs ...

جاا دارع واس خوشگل شدن

مثلا ریش و موهاش رو رنگ کنه

ته ریش بذارع و لاغر کنه

اسی ی عکس دیگ ازش بذار

💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜 
واقعا عاشق اونا شدی 

من چیکارکنم توعاشقی شانس ندارم قبلا یکیو میخواستم خیانت کرد ول کرد رفت قبلا تاپیک زدم بخونش

حال اون بچه ای رو دارم که تومدرسشون فقط یه رفیق داشت. اونم ازمدرسه رفته و الانم زنگ تفریحه.تیکه داده به دیوار حیاط و بقیه رو باحسرت نگاه میکنه😔کاربری قبلم ترکیده 

تو هم عکس دوستاتو بفرست تا اونم عاشق رفیقت بشه .

به این فکر کن اگه قضیه برعکس بود چه حسی داشتی؟

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
عزیزم درسته قیافه مهم نیس.مهم شخصیت و رفتار طرفه.. ولی قبول کنیم که باید یکم بدل هم بشینه که بشه تح ...

اره قیافش انقدرم بدنیست عکس بهترم ازش دارم ولی خواستم کنار دوستش بفرستم

حال اون بچه ای رو دارم که تومدرسشون فقط یه رفیق داشت. اونم ازمدرسه رفته و الانم زنگ تفریحه.تیکه داده به دیوار حیاط و بقیه رو باحسرت نگاه میکنه😔کاربری قبلم ترکیده