minoosha مدیر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 4733 عنوان دادن پول جهیزیه به داماد؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 64 پست به نظرتون خودم یه قسمت کمی از جهیزیم رو بخرم بهتره یا پولشو بدم به داماد که بذاره رو پول خودش و وسایلو کامل بگیره؟ اگه آره ، چقدر باید بدم هزینه یه جهیزیه خوب و آبرومند؟ اگه بخام خودم وسایل بخرم چیارو بخرم اصلا موندم گیج شدم😥 روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄 1399/06/26 | 11:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_ارتام عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 650 نداد.میگرفتمم نمیشد ببرم زشته ک😥 من فکر کنم نهایت بتونم مثلا تی وی و یخچالا رو بخرم کلا ۳ ۴ تیکه اها پس بصب ببین خونتون ی کم کسری هست با شوهرت مشورت کن بعد قرار بگیر مادر ارتام نشدم مادر دخترم شدم که تا وقتی دنیا امد دیدم دختره 😄😄واسه همین مامان ارتام نوشتم
مامان_ارتام عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 650 نداد.میگرفتمم نمیشد ببرم زشته ک😥 من فکر کنم نهایت بتونم مثلا تی وی و یخچالا رو بخرم کلا ۳ ۴ تیکه چرا قبلی هارو میفروختی😁پولش جدید میخریدی مادر ارتام نشدم مادر دخترم شدم که تا وقتی دنیا امد دیدم دختره 😄😄واسه همین مامان ارتام نوشتم
minoosha مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 4733 چرا قبلی هارو میفروختی😁پولش جدید میخریدی فکرشو کردم نداد دیگه بیشرف اوف درد و مشکلات من تمومی نداره خبر نداری وسایلم که هیچی خونه هم دادم بهش تا طلاقمو داد روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
مامان_ارتام عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 650 فکرشو کردم نداد دیگه بیشرف اوف درد و مشکلات من تمومی نداره خبر نداری وسایلم که هیچی خونه هم دادم بهش ... میدونم درکت میکنم درسته طلاق نگرفتم ولی بدتر هاش بسرم امد عزیزم بیخیال صدقه خودت خانوادت بشه مادر ارتام نشدم مادر دخترم شدم که تا وقتی دنیا امد دیدم دختره 😄😄واسه همین مامان ارتام نوشتم
minoosha مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 4733 میدونم درکت میکنم درسته طلاق نگرفتم ولی بدتر هاش بسرم امد عزیزم بیخیال صدقه خودت خانوادت بشه تاپیک جدید زدم عزیزم خاستی اونجا هم نظر بده💚 روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
turk_قیزی عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 1666 اسی دهنت سرویس دارم یه نگا به خونم میندازم یه نگا به صفحه گوشیم بعدش با یه لبخند محو میشمتو افق😒😒
_saraw_ عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 6790 از خواب پاشو دیگه زیادی توهم زدی؟؟؟خدایی ساقیت کیه ؟؟ جنس خوب زده بودی🤣🤣🤣 ❤❤❤❤❤
hanyel عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 2731 از خواب پاشو دیگه زیادی توهم زدی؟؟؟خدایی ساقیت کیه ؟؟ جنس خوب زده بودی🤣🤣🤣 هنوز موعد عده اش سر نیومده ،یکماهه طلاق گرفته میخواد جهاز بگیره😃بعد میگن مردا بد شدن، نمیگن زنا بلد نیستن عاقلانه و با پختگی تصمیم بگیرن
صدف_20 عضویت: 1391/09/08 تعداد پست: 6274 ای خدااااااااااااااااباز هم ما و پزوهای سایت خدا سایه شما رو از سر سایت نگیره وگرنه ما کلا توی این تاپیکهای خیانت کلاااااااااااااااااااااااااااااتوانایی خیال پردازیمون از بین میره میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
صدف_20 عضویت: 1391/09/08 تعداد پست: 6274 هنوز موعد عده اش سر نیومده ،یکماهه طلاق گرفته میخواد جهاز بگیره😃 بعد میگن مردا بد شدن، نمیگن زنا ب ... ای وااااااااااااااااایخدایا منو ببخشاینکه 20 مرداد جدا شده به این زودی خواستگار میلیاردی ردیف کرده خدایا نذار قضاوت کنیم ولی اخه ادم چطور میتونه قضاوت نکنهخدا فقط شوهرت رو خوشبخت کنه میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
hanyel عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 2731 ای خداااااااااااااااا باز هم ما و پزوهای سایت خدا سایه شما رو از سر سایت نگیره وگرنه ... ایشون فقط شوهر میخوان نه زندگینگاه کنین چطور بعد طلاق بجای ساختن روح و روان خودش میخواد هنوز یکماه نشده چنین جسم و روح اشفته ایی رو ببره خونه یکی دیگهاستارتر شما ترمز میدونی چیه؟ یه مدت ترمزتو بگیر