2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا 😥چی بوده

یه مرده خیکی نشسته بود

بعد یه پسر کوچولو زیره یک سال فک‌کنم

میگرفتش ،نگهش میداشت سرپا

بعد بچه نمیتونست وایسه

محکم میزد تو گوشش

بمیرم الهی بچه جرعت نمیکرد گریه ام کنه،یکمی گریه میکرد اون سگِ بی پدر مادر محکم تکونش‌میاد

باز نگهش میداشت

باز اون نمیتونست باز.... چندین باز زد تو گوش بچه

ولی پایین فیلم عکسی گذاشته بودن که یه سازمانی بچه رو برده بود

ایران نبود.

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

رو آب بخندن الهی

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 

من عنوانتم کامل نخوندم

فقط عزیزم لینجا پر از مادر و زن حامله هست حتی عنوانتم جیگر ادمو اتیش میزنه اینا رو نذارید خپاهشا

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
یه مرده خیکی نشسته بود بعد یه پسر کوچولو زیره یک سال فک‌کنم میگرفتش ،نگهش میداشت سرپا بعد بچه نمی ...

نگو سگ

تابحال دیدی یه سگ بچه خودش رو بزنه؟!

همه اینها فقط از آدمیزاد دوپا برمیاد

‏از وقتی ماسک زدنتونو دیدیم دیگه تعجب نمیکنیم که چطور با کاندوم بچه دار میشید! 

احساساتی شدن نداره که به زور نخوروندن، پسر منم تف میکرد گفتم تف کنی فلفل میریزم دهنت و تف کرد و ریختم هی گیر میداد فلفل میخواست بازم!!! تف میکرد عمدی که فلفل بریزم دهنش😑 میرفت میومد میگفت فلفل گشنمه😣منم میدیدم چاره ای نیس یکم میریختم تو دهنش😂 بالا پایین میپرید آب میخورد نیم ساعت بعد بازم میخواست کلی میخندیدیم😂 البته الان میگم فلفل میخوای میگه نه

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️

خدایاااااا چشاشوو

اشکم دراومدچشمای خوشگلش پراشک شد لعنت بهتوننننن لعنتتتتت اخه ایناادمن یاحیون به خداحیون صدشرف داره به اینا.حالم خیلی بدشدنگاه نکنید

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔