2777
2789

یه دختر عمو نامزدم داره که قبل از نامزدیم دوستم بوده همیشه حرف میزده پیش من،منم یا نشنیده میگرفتم یا به نامزدم میگفتمشون توی یکی از تاپیکام راجبش حرف زدیم سر یکی از حرفاش

حالا من تازه دماغمو عمل کردم قبل از اینکه برم برا عمل بهم پیام داد که تو میخوای دماغتو عمل کنی منم گفتم کی بهت گفت گفت شنیدم در صورایکه هیچکس نمیدونست جز خانواده تودم و خواار نامزدم که باهاش ارتباطی نداره دیگه گفت شنیدم و اینا بعد خودم ازش پرسیدم حالا چی گفتن گفت که بهم گفتن که هنوز نیومده داره کل خرجشو میذاره گردن عموت و باباشم باید خرجش کنه اینجور نیست که بعد من گفتم اولا که نامزدشم دوما اینکه نامزدم خوش سره کاره خرج من چجوری میوفته گردن عموی تو بعد گفت که نامزدت از کجا داره ۴۰میلیون برا طلا بخره و ۱۲تومن دماغتو عمل کنه بهش گفتم بهتره که کسی دخالت نکنه و هر کسی سرش تو زندگیه خودش باشه به کسی ربطی نداره بعد گفت که پسر عموشونو مثل داداششونه حتما صلاحشو میدونن تو هم خودت برو بهشون بگو که دخالت نکنن و..بعد منم گفتم تا حالا نشنیدم کسی چیزی بگه حقیقتا فقط از زبون بقیه میشنوم تا تاحالا به چشم ندیدم کسی چیزی بگه هر وقت اومدن گفتن چشم فعلا که تو داری اینارو میگی بعد دیگه بحثو عوض کرد که کجا میخوای عمل کنی منم دیگه جوابش ندادم بعد از چند روز این عکسو گذاشتم استوری زیرشم  نوشتم  دخالت# نکنیم

بعد برام پیام فرستاد تو با منی مگه من چی بهت گفتم که تاراحت شدی منم گفتم واقعا دیگه میخواستی چی بگی ناراحت میشم وقتی میبینم مه کاری به کار کسی دارم نه چیزی بعد این حرفا هم پشتم هست بعد گفت من تنها کسی بودم که از ته قلبم خوشحال بودم برا این وصلت تو از من ناراحت میشی من حرف بقیه رو زدم تازه اونا گفتن تو با نامزدت قهر کردی و گفتی باید۵۰میلیون بهم بدی وگرنه تموم من گفتم هیچوقت تو همچین حرفی نمیزنی حتی مامانمم گفت دختری که ما میشناسیم اصلا همچین حرفی رو بلد نیست تو از من ناراحت میشی؟

حالا واقعا نمیدونم این حرف چیه دوباره دوس دارم خودمو خالی کنم ولی میترسم که یه رفتار نسنجیده کنم برام بد بشه

خوب جوابشو دادی.ولی این استوریه لازم نبود

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد برام پیام فرستاد تو با منی مگه من چی بهت گفتم که تاراحت شدی منم گفتم واقعا دیگه میخواستی چی بگی ...

عزیزم این حرفو حدیثا برای منم پیش اومده 

زندگیتو بخاطر چهارتا کصشر خراب نکن

در دهن مردمو نمیشه بست

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟        انشاالله خدا حاجت دلتو بده ♥️
بعد برام پیام فرستاد تو با منی مگه من چی بهت گفتم که تاراحت شدی منم گفتم واقعا دیگه میخواستی چی بگی ...

اگه میخوای یه خانوم باسیاست باشی و ارامش داشته باشه نباید خودتو درگیر این مسائل خاله زنکی کنی...زندگیتو بکن هرجور دوس داری...هرکسی هم هرچی گفت بشنو و یه لبخند بزن و رد شو...دنبال حرف رو نگیر برا یه خانوم زشته

عزیزم این حرفو حدیثا برای منم پیش اومده  زندگیتو بخاطر چهارتا کصشر خراب نکن در دهن مردمو ...

درسته ولی چیکار کنم همیشه فقط از همین دخترعموش حرفای بقیه رو میشنوم دیگه واقعا نمیدونم این حرفا وجود دارن یا نه

اخه به بقیه چه ربطی داره اونم دختر عمووووش گمشه بابا 

خییییلی تو کار همه دخالت میککه همین دختر عموش من کلا فکر میکنم همه حرفایی که زد حرفای خودش بود ولی از زبون بقیه گفتشون

درسته ولی چیکار کنم همیشه فقط از همین دخترعموش حرفای بقیه رو میشنوم دیگه واقعا نمیدونم این حرفا وجود ...

اتفاقا ادم حسود و بد همین دختر عموشه

فقط حرفاشو نادیده بگیر 

خییییلی تو کار همه دخالت میککه همین دختر عموش من کلا فکر میکنم همه حرفایی که زد حرفای خودش بود ولی ا ...

صددر صد همینطوره

شک نکن

خوب جوابشو دادی.ولی این استوریه لازم نبود

نمیفهمید اگر این استوری رو نمیذاشتم فک میکرد خرم و نمیفهمم دارن دخالت میکنن برا همین استوریم وقتی گذاشتمش همه لایک فرستادن این دختر عموش این استیکر رو فرستاد😏۲روز بعد از استوریم برام فرستاد تو از من ناراحتی و...

اتفاقا ادم حسود و بد همین دختر عموشه فقط حرفاشو نادیده بگیر 

همیشه نادیده میگیرم ولی میخواستم این حرفو به خانواده نامزدم بگم ولی میترسم مثلا بگن حرف نبر و حرف نیار میترسم یه خفتی خودمو بدن نمیدونم