2777
2789
عنوان

کره ی جنوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 299 پست

مرسی عزیزم😞

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونستم اخه من هیچ وقت وارد اینفینیت نشدم ولی همه ی سریالاشو دیدم مخصوصا تو وان مور تایم کاپلش فوق ...

لیدر گروه خیلی ساکته بی سروصدا میمونه 

کیم میونگ سو ن ارومه ن شلوغ بد نیست

لیدر گروه خیلی ساکته بی سروصدا میمونه  کیم میونگ سو ن ارومه ن شلوغ بد نیست

اخه تو ی برنامه اومده بود با گو ارا بعد گفت که تنها زندگی میکنم با گربم بعد خیلی اروم بود و اصلا شیطونی نمیکرد 

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....
نمیدونم چرا جدیدا همه آرمی شدن

من‌ از بلک پینک بیشتر خوشم میاد 😃کلا کی پاپ خیلی طرفدار داره تو این دوره و واقعا دارن میترکونن موزیک ویدیو هاشون تو یوتیوب خیلی بالاست نزدیک میلیون لایک میخورن