2777
2789

خیلی وقت پیش باهم دعوا کردیم و من قهر کردم اونم خودشو زد به اون راه و گاهی میومد یه استوری ریپلای میکرد و اینا بعد من گفتم من رابطه اینجوری نمیخوام که نصفه و نیمه ای و کلی پریدم بهش که تو زندگیمو خراب کردیو ... اونم زد بلاکم کرد ... بعده شیش ماه بهش زنگ زدم برداشت گف دلم فکر نمیکردم زنگ بزنی و من تمام این مدت ناراحت بودمو 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دروغ میگه

و تامام

برو سراغ بعدی😐❤

🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَن                                                                              قَلبِـ مَن                                                                              روحِـ مَن                                                                                    "  یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه‍ هستی که‍ اینگونه‍ تمامـ مرا به‍ تلاطمـ در آوردی؟!....                                                       {حُـــــسیـن(ع)}                                     مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که‍ مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل                   ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^

بعد گفتم دلم برات تنگ شده گف اونموقع که ریپلای میکردم از دلتنگی بودو بعدم سریع گف کجایی بیا ببینمت و منم دید کلی ذوق کردو ... بعدش باز خودم سره چیزای الکی حس میکردم سرده باهام هی گیر میدادم بهش و اخرش رسید به دعوا گفتم برگشت گف تو هنوز بعده شیش ماه نیومده داری همون بچه بازیاتو ادامه میدی 

فقط اونجاش که گفتی امیدوارم بمیری😃

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...