2777
2789
عنوان

یخچال جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 40 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

می خواید ساید بگیری؟ ما یخچال با داماد بود الکترواستیل گرفت مدل پلادیوم عزیزم شوهرت کلا ۵۰ تومن وا ...

دارم دق میکنم رفتم لباسشویی بگیرم 18میلیون میگفت یه مارک ارزون نمیدونی من بخرم؟ تی وی 43کوچیکه؟یا خوبه

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
دارم دق میکنم رفتم لباسشویی بگیرم 18میلیون میگفت یه مارک ارزون نمیدونی من بخرم؟ تی وی 43کوچیکه؟یا خو ...

آره عزیزم میدونم چقد سخته لباس شویی اسنوا فکر کنم خوبه حدود ۷یا ۸ باید باشه.اگه بگردی ایرانی با قیمت مناسب میتونی پیدا کنی.عزیزمنه ۴۳ خوبه ان شاالله بعدا خودتون بزرگترشو میخرین.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

منظورم تکی بالا و پایین بود ولی پهن و بزرگ. ببین چون دونفرید و فوقش ۳نفر بشید  اسرافه ۲۰ ملیون ...

من از اینا میخوام چند؟ 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
آره عزیزم میدونم چقد سخته لباس شویی اسنوا فکر کنم خوبه حدود ۷یا ۸ باید باشه.اگه بگردی ایرانی با قیمت ...

وای دارم با اشک تایپ میکنم ما رسم داریم 4تا جنس بزرگ تی وی، لباسشویی، یخچال و فرش با خانواده پسره 2ساله عقدم یه تیکه هم نخریدن شوهرمم یه مقدار پول داره گذاشته برای رهن بابام جهزیه در حد عالی خریده روم نمیشه بگم اینا چیزی نگرفتن راه افتادم تو این کرونا حداقل یه تی وی و فرش بخرم اون دوتا رو اونا بخرن میخوام سکه عقدم رو بفروشم. آخه چطور یه پدر و مادر اینقدر بی‌خیال. شوهرم خیلی خیلی خوبه واسه همین باز میگم عیب نداره. تو رو خدا مارکی اگه بلدی ایرانی به من بگو مامانم همه رو بوش خریده برام ولی کلا بابام اینا اصلا اهل تحقیر نیستن ولی خب 43من ندیدم خوبه؟ استوا دیدم 6تومن 

دارم دق میکنم رفتم لباسشویی بگیرم 18میلیون میگفت یه مارک ارزون نمیدونی من بخرم؟ تی وی 43کوچیکه؟یا خو ...

عزیزم لباسشویی پاکشوما هم خوبه یه قیمت بگیر

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عزیزم لباسشویی پاکشوما هم خوبه یه قیمت بگیر

باشه عزیرم ممنونم 

وای دارم با اشک تایپ میکنم ما رسم داریم 4تا جنس بزرگ تی وی، لباسشویی، یخچال و فرش با خانواده پسره 2س ...

عزیزم میدونم چقد سخته ما هم رسم داشتیم یخچال و تلویزیون و فرش با داماد بود تو ارزونی تلویزیون سامسونگ بود ۲ تومن هر چی گفتم نخریدن یخچال بود سه تومن نخریدن گرونش کردن رفتن یخچال الکترواستیل خریدن تلویزیون هم ایکس ویژن عزیزم ناراحت اینا نباش خداروشکر شوهرت خوبه ان شاالله دست و بالتون باز میشه بهترین چیزا رو میخرین

من تلویزیونم ایکس ویژنه فکر کنم الان ۴ اینا باشه باز قیمت بگیر لباسشویی هم پاکشوما و زیر مجموعه هاشو ببین قیمتاش به نسبت خوبن.

باشه عزیرم ممنونم 

قربونت عزیزم ان شاالله مشکلت حل شه عروسیتون کیه

ساید 30 میلیون؟ فکر کنم بیشتر باشه ها 

خب یه چیز ارزونتر بردارید وقتی قراره مستاجر باشید، به این فکر کن تواسباب کشی تو درو دیوار میخوره حداقل یه چیز جمع و جور بردار،من یخچالم ایرانیه از این بالا یخچال پایین فریزر

زیر ده تومنه