2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه عزیزم یه سوال به جای بی بی چک هم میشه استفاده کرد آیا 

من دوبار باردار نبودم مثبت پررنگ و یبار کمرنگ شد و معنی نداد ولی تو نت خونده بودم ساختار ال هاش به هاش سه ژه نزدیکه و شاید نشون بده ولی چرت بود

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
باشه عزیزم یه سوال به جای بی بی چک هم میشه استفاده کرد آیا 

نه

تخمک رو نشون میده نه جنین

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

جدی گلم یعنی امکانش هست خدا از دهنت بشنوه عزیزم برام دعا کنید 😘😘

انشالله که هستی حتما بهم بگو اگر بودی...منم اقدامم این ماه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
انشالله که هستی حتما بهم بگو اگر بودی...منم اقدامم این ماه

باشه عزیزم سه روز مونده تا موعد اگه پریود نشدم انشاالله باردار بودم حتما بهت خبر میدم گلم فقط دعا کن منم برات دعا میکنم عزیزم 😘 💓

باشه عزیزم سه روز مونده تا موعد اگه پریود نشدم انشاالله باردار بودم حتما بهت خبر میدم گلم فقط دعا کن ...

انشااله که بهترین ها اتفاق بیفته

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭