somaeih1372 مدیر عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 6133 عنوان لیزر موی بدن | مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 78 پست خانوما کی موهای بدنشو لیزر کرده راضی بودین 1399/06/25 | 16:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lionesss عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 5357 خانم من هفته دیگه میخوام برم راسته میگن بیکینی خیلی درد داره؟ نه گلم زایلاپی بزن قبله رفتن اونجا برو بشور تو سرویس اصلا هیچی نمیفهمی
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123854 خانم من هفته دیگه میخوام برم راسته میگن بیکینی خیلی درد داره؟ درد كه داره بستگي به استانه تحمل درد شما دارهبراي من بله درد داشت بيكيني و پاهام دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
شایدی عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 871 سلام. موی زائد برای رفع سموم و هزار چیز مخربه. لیزر موجب سوختن پیاز مو میشه. به ظاهر از شر موی زاید راحت میشی. ولی هزار تا کثافت زیر پوست میمونه و باعث سرطان و غیره میشه. خواهشا بهم حمله نکنید. از سایتای پزشکی خارجی و معتبر تحقیق کردم.
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123854 چه خوب منم میخوام انجام بدم شوهرم فعلا اجازه نمیده خیلی درد داره؟ درد كه داره عزيزمولي قابل تحمله دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
دل_آرا76 عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 2048 درد كه داره بستگي به استانه تحمل درد شما داره براي من بله درد داشت بيكيني و پاهام مثلا چقدر درد داره؟مثل بند اصلاح؟😑😑😑😑
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123854 شما فول بادی رو جلسه ای چند رفتین با چه دستگاهی من دايود ميرم جلسه اي ٩٠٠ دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
دل_آرا76 عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 2048 نه گلم زایلاپی بزن قبله رفتن اونجا برو بشور تو سرویس اصلا هیچی نمیفهمی میخام برم ولی خیلی میترسم..چون میگن دردش خیلی زیاده.اینو باید از داروخانه بخرم؟
lionesss عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 5357 سلام. موی زائد برای رفع سموم و هزار چیز مخربه. لیزر موجب سوختن پیاز مو میشه. به ظاهر از شر موی زاید ... والله متخصص زنان پرسیدم گفت به رحم واینا تاثیر نمیداره بعصیا میگفتن نازایی میاره
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123854 مثلا چقدر درد داره؟مثل بند اصلاح؟😑😑😑😑 نه دردش مثل اينه كه ريز ريز برق ميگيره ميسوزه دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123854 ممنونم حتما انجامش میدم اره عزيزم راحت ميشي ديگه من از وقتي انجام دادم خيلي راحت شدم حموم ميرم زود ميام و كمتر خسته ميشم😅 دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
lionesss عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 5357 میخام برم ولی خیلی میترسم..چون میگن دردش خیلی زیاده.اینو باید از داروخانه بخرم؟ اره گلم پماد زایلاپی بزن رو بیکینی بعد یه سلفون برش بزن بکش لباس زیرت رو تنت کن اونجا بشور خیلی خوب میشه
دل_آرا76 عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 2048 اره گلم پماد زایلاپی بزن رو بیکینی بعد یه سلفون برش بزن بکش لباس زیرت رو تنت کن اونجا بشور خیلی خوب ... اهان مرسی عزیزم گفتی؟
lionesss عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 5357 من دايود ميرم جلسه اي ٩٠٠ من الکس کندلا میرم جلسه ۵۰۰ البته جلسات اخره دیگه سه ماه سه ماه میرم
lionesss عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 5357 اره عزيزم راحت ميشي ديگه من از وقتي انجام دادم خيلي راحت شدم حموم ميرم زود ميام و كمتر خسته م ... اره ماله منم ۵ دیقه یه شامپو یه ماسک مو یه شامپو بدن بعد میام بیرون چقد مکافات داشتم شیو کن امروز دوروز دیگه دوباره همون قبل بشه
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123854 من الکس کندلا میرم جلسه ۵۰۰ البته جلسات اخره دیگه سه ماه سه ماه میرم من خيلي تحقيق كردماخر يه نتيجه كلي گرفتم كه همه جا گفته بودن دايود تاثير گذارتر هستشولي بعد ها از بقيه پرسيدم يسريا از دايود راضي بودن يسري الكسبراي خودم ك دايود از جلسه 4.5 ب بعد كل موها از بين رفتن دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤