2777
2789
تو نینی سایت در ب در دنبال ی راهکار واسه ریزش موهام

حنای بی رنگ با نخود پخته ی آسیاب شده و زرده ی تخم مرغ و روغن زیتون قاطی کن بمال به موهات مثل رنگ مو هفته ای یه بار بزار معجزه میکنه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
چجوری با جاری میرید اینور اونور جاریه من خودشو میگیرع عن خانم

من یه دونه جاری دارم گلی هست از گلهای بهشت البته برادرشوهر جان هم عشقه 😍

عن خانم😂😂😂😂

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دکتر هنوز نرفتم تابحال با عوض کردن شامپو های ضد ریزش و قرصهای تقویتی پیش رفتم حالا تو فاز حنا و ا ...

حتما برو دکتر شاید از هورمونات باشه❤️

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

چطوری تا حالا اینو نخوردی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

با منی؟

اوهوم مگه عکس دخترت نذاشتی؟

چطوری تا حالا نخوردی این دخترو آخه😍😍😍😍

من یه دونه جاری دارم گلی هست از گلهای بهشت البته برادرشوهر جان هم عشقه 😍 عن خانم😂😂😂😂

بخدا اوایل ک شمارمو نداشت هر سری زنگ میزدم یا اس میدادم میگفت شما بعدشم ک زد بلاکم کرد الکی هی بلاک هی انبلاک تا اینکه باردار شد و انبلاکم کرد ک حرصم بده هه اسکول

دوبارم زنگ زدم حالشونو بپرسم بعد زایمان جواب نداد ی بارم ک منو دید بروی خودشم نیوورد  

منم اینستا فالوش نکردم دگ حسود پلاستیکی

دوس داشتم رابطمون خوب باشه ولی نخاست انگار کیه 

بخدا اوایل ک شمارمو نداشت هر سری زنگ میزدم یا اس میدادم میگفت شما بعدشم ک زد بلاکم کرد الکی هی بلاک ...

چه عجیب شما هم انگار نه انگار عزیزم خودت مهمتری اون دیوونه اس که تو رو از دست داده😁

هر دقیقه میخوام قورت بدم ولی خیلی لوسه تا میخوای بغلش کنی ماچش کنی صداش درمیاد

خدا برات نگهش داره عزیزم😍😍