holooo88 مدیر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 2713 عنوان بیبی چک | مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 34 پست دوستان من امروز موعدمه بنظرتون بیبی بذارم یا نه و اینکه روز موعد نشون میده؟ خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋 1399/06/25 | 10:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترتبریزی عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 12166 اگه ترشحات زیاد داری مخصوصا آبکی زیاد بی بی چک بزن من الان که روز 15 سیکلمه چند روزه بدجور ترشحات آبکی دارم از چی میتونه باشه؟؟
holooo88 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 2713 بی بی چک باید ۱۰ روز بگذره نشون بده اما از مایش بهتر و مطمعا تره من دیروز بی بی گذاشتم ... آره چون تو خونه دارم وسوسم میکنه دوس ندارم زود بزنم خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
holooo88 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 2713 نهههه نکن باورت میشه من روز موعدم گذاشتم بعد منفی بود انقدر گریه کردم بعد ۸ روز قشنگ تیره تیره شد نز ... آره واسه همین میترسم چون بعدش خیلی حرص و جوش میخورم خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
جیگــــــرطلا۲۴ عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 2710 اگه باردار باشی الان نشون می ده حتی ی هاله کمرنگ تجربه ی لاغر شدن من
holooo88 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 2713 ول کن حساس نشو بذار دوسه روز بگذره پس ولش کن دیگه اول هفته میزنم خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
missmohi عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 931 آره واسه همین میترسم چون بعدش خیلی حرص و جوش میخورم من دارم میرم ازمایش بدم چون پری هام منظم بود طبق اون برنامه باید ۲۳ میشدم برم حداقل اگه عفونت یا کیست دارم زودتر خوب بشه دارم از استرس میمیرم
missmohi عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 931 نهههه نکن باورت میشه من روز موعدم گذاشتم بعد منفی بود انقدر گریه کردم بعد ۸ روز قشنگ تیره تیره شد نز ... دقیقا میگن ۱۰ روز باید بءدره اما از همون روز نشون میده
missmohi عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 931 نهههه نکن باورت میشه من روز موعدم گذاشتم بعد منفی بود انقدر گریه کردم بعد ۸ روز قشنگ تیره تیره شد نز ... اوه چ طاقتی داشتی ۸ روز صبرکردی خو میرفتی ازمایش خون
holooo88 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 2713 من دارم میرم ازمایش بدم چون پری هام منظم بود طبق اون برنامه باید ۲۳ میشدم برم حداقل اگه عفونت یا کیس ... انشاالله که مشکلی نیست و بارداری خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
holooo88 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 2713 تروقران دعاکن چشم عزیزم حتما برامنم دعا کنین خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
اآسنات عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 43902 پس ولش کن دیگه اول هفته میزنم اره میدونی چرا چون الان ک بزنی باردارم باشی هاله میفته و هی حساس تر میشی ک ینی هس نیس... حتی اگه الان ازمایش بدی عدد بتا بالانیست و میگن باید تکرار بشه و باید پول و استرس الکی بدی .پس بذار بگذره ک از مثبت و منفی اش مطمئن بشی
holooo88 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 2713 اره میدونی چرا چون الان ک بزنی باردارم باشی هاله میفته و هی حساس تر میشی ک ینی هس نیس... حتی اگه الا ... آره بیخیالش شدم دیگ خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
zahraaam__ عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1481 اوه چ طاقتی داشتی ۸ روز صبرکردی خو میرفتی ازمایش خون چون سونو داده بودم یکم مشکل داشتم امیدم قطع شده بود بعد دیدم نشدم اونم خودم نمیخواستم هی مامانم اسرار کرد که دیدم بله باردارم😂 🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃 که گناه دگران برتو نخواهند نوشت
missmohi عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 931 چون سونو داده بودم یکم مشکل داشتم امیدم قطع شده بود بعد دیدم نشدم اونم خودم نمیخواستم هی مامانم اسرا ... چ علامتایی داشتی میگی