2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 34 پست
بی بی چک باید ۱۰ روز بگذره نشون بده  اما از مایش بهتر و مطمعا تره  من دیروز بی بی گذاشتم ...

آره چون تو خونه دارم وسوسم میکنه دوس ندارم زود بزنم

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نهههه نکن باورت میشه من روز موعدم گذاشتم بعد منفی بود انقدر گریه کردم بعد ۸ روز قشنگ تیره تیره شد نز ...

آره واسه همین میترسم چون بعدش خیلی حرص و جوش میخورم

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
ول کن حساس نشو بذار دوسه روز بگذره 

پس ولش کن دیگه اول هفته میزنم

آره واسه همین میترسم چون بعدش خیلی حرص و جوش میخورم

من دارم میرم ازمایش بدم چون پری هام منظم بود طبق اون برنامه باید ۲۳ میشدم برم حداقل اگه عفونت یا کیست دارم زودتر خوب بشه دارم از استرس میمیرم

من دارم میرم ازمایش بدم چون پری هام منظم بود طبق اون برنامه باید ۲۳ میشدم برم حداقل اگه عفونت یا کیس ...

انشاالله که مشکلی نیست و بارداری

تروقران دعاکن

چشم عزیزم حتما برامنم دعا کنین 

پس ولش کن دیگه اول هفته میزنم

اره میدونی چرا چون الان ک بزنی باردارم باشی هاله میفته و هی حساس تر میشی ک ینی هس نیس... حتی اگه الان ازمایش بدی عدد بتا بالانیست و میگن باید تکرار بشه و باید پول و استرس الکی بدی .پس بذار بگذره ک از مثبت و منفی اش مطمئن بشی

اره میدونی چرا چون الان ک بزنی باردارم باشی هاله میفته و هی حساس تر میشی ک ینی هس نیس... حتی اگه الا ...

آره بیخیالش شدم دیگ

اوه چ طاقتی داشتی ۸ روز صبرکردی خو میرفتی ازمایش خون

چون سونو داده بودم یکم مشکل داشتم امیدم قطع شده بود بعد دیدم نشدم اونم خودم نمیخواستم هی مامانم اسرار کرد که دیدم بله باردارم😂

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز