2777
2789
عنوان

عجب دنیایی شده!

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 42 پست

ادما وقتی دعا میکنن نباید چندتا کلمه ی عربی ردیف کننن وقتی دعا میکنین غرق بشید تو خدا وقتی دعا میکنید روحتونو با خدا یکی کنید تموم انرژی خوبتونو با حس خوب برای خدا بفرستید ازش تشکر کنید بخاطر نعمتایی که داده ما قدر زندگی قبل کرونارو ندونستیم الانم خیلی چیزا هستن که قدرشونو نمیدونیم با حس_خوب# شکرگذار باشید! التماس دعا❤️🍃

لطفا برای من طلب بخشش کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به خدا اعتقاد دارم

هممون داریم اما.....ولش کن

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

برای اینکه با دعا به تنهایی هیچ اتفاقی نمیفته هر وقت همت کردیم و کاری انجام دادیم درست میشه دلار گرون میشه مردم میریزن میخرن.طلا گرون بشه همینطور هر چی کمیاب بشه سه برابر قیمت میفروشن چندماه پیش قیمت سیر و زنجبیل رو که یادتونه.پول میذاریم تو بانک سود میگیریم  که حتی بعضی مراجع به حلال نبودنش اعتراض دارن.کنارمون عده زیادی بی پول و گرسنه ان عین خیالمون نیست اجاره خونه ها بالا رفته صاحبخونه ها رحم به مستاجر نمیکنن و......

کلا این که آدمای بدی هستیم.

پس چیکار کنیم 😔

هیچی بشینیم ببینیم تا کجا میخان پیش برن. فعلا که خوب دارن میتازونن. خدا داره حوصله میکنه. یه روز چنان بزندشون زمین که نتونن بلند بشن

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم