2777
2789
عنوان

کدومشون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 25 پست

از همشون بدم میاد با اون کارا لوسشون 

بعضیا عین سحر یه چی بلدن حالا ولی بعضیا هستن از صبح که پامیشن خونه تمیز میکنن صبحونه میخورن مایی میرن و کلا شخصی ترین کارای زندگیشونو به اشتراک میزارن بعدشم حرص دربیارتر ار اینا اونایی هستن که یهو میان میگن وایی عزیزم یه ساعت دیربلند شوی مانگرانتیم😑کلی هم منت سر بقیه میزارن که من نمیتونم همه رو جواب بدم و فلان شما زندگیمو قضاوت نکنین شما کوفت نکنین زهرمار نکنین بعد جالبش اینجاس که اگه همون ادمایی که دنبالشون میکنن نباشن دیگه منبع درآمدشون دود میشه میره هوا

من قبلا دنبالشون میکردم ولی واقعاااا بدم اومد و کلا انفالو کردمشون 

حرصم میگیره ازشون کلا شرمنده که کامنتی که تایپ کردم برعکس چیزیه که شماپرسیدی 

کلا اسم اینا میاد من کهیرمیزنم😑

خب فش بده فشو که همه میدن  افرین خوب میکنی نگاش کن چشمه مردمو روی خیلی چیزا باز کرده💛

از امضام معلوم نیست تتل بازم😁😁

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از امضام معلوم نیست تتل بازم😁😁

ااا دقت نکرده بودم شب یلداش لامصصب خعلی خفنه نهلتی جدیدا داره یه کارایی میکنه میدونستی 

ببین داره اهنگایی ضبط میکنه که برعکسم معنی میده این خیلی خفنه مخه لامصب مخخخ

من میخاستم ببوسمش بذارمش کنار                                بوسیدمش برنامه عوض  شد😓😂😂😂
از همشون بدم میاد با اون کارا لوسشون  بعضیا عین سحر یه چی بلدن حالا ولی بعضیا هستن از صبح که پ ...

دقیقا با یه عکس صبحانه و جارو کشیدن معروف شدن چقدر درآمد دارم چقدر چیزای مفت بهشون میدن؛بقول شما یه جوری میگن درک کنید یکی نیست بگه اگه این فالورای ساده نبودن که تو به اینجا نمیرسیدی بخوای انقدر خودتو مهم بدونی پارسال ماه آبان که نتا قطع شد داشتن دق میکردن دیگه از کجا نون در بیارن

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
صدف بیوتی هم به واسطه عکسای عروسیش بیشتر معروف شد تا کارش

بنظرم اینش خیلی مهمه با اینکه آدم خیلی معروفی شده ولی اصلا اصلا خودشو نمیگیره یا بی احترامی کنه 

دقیقا با یه عکس صبحانه و جارو کشیدن معروف شدن چقدر درآمد دارم چقدر چیزای مفت بهشون میدن؛بقول شما یه ...

امیدوارم به دوستان بر نخوره ولی مسخره تر از اونا خودماهایی هستیم که دنبالشون میکنیم و نتمومو حروم میکنیم و اخرشم اونطوری باهامون برخورد میشه و کلی حسرت زندگی   اونارو میخوریم بزار یه نمونه بگم براتون

روز زن پارسال بود یه خانومه تایپک زده بود که مگه من چیم از اونا کم تره یارو شوارش هم براش تولد گرفته هم سالگرد عقد هم روز رن هم عیدی هم ولنتاین بعد شوهر من یه تبریک ساده هم نگفت ،خیلی ها نمیدونن که این بلاگرا بیشتر چیرایی که دارن و خدماتی که انجام میدن و حاهایی که میگرن براشون رایگانه و اینا فقط تبلیغش میکنن و فقط حسرت زندگی اونا رو میخورن و انرژی منفی میدن به خودشون

امیدوارم به دوستان بر نخوره ولی مسخره تر از اونا خودماهایی هستیم که دنبالشون میکنیم و نتمومو حروم می ...

بنظرم اینستا نباید الکی شخصیت های خیلی معمولی رو بزرگ میکرد یکی که یه حرفه ای داره کاری داره زحمت کشیده حقشه ولی اینطوری واقعا انصاف نیست