2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 131 پست
بیشتر وقت ها درست در میاد فامیل ها زنگ میزنن ازم سوال می پرسن بعضی ها هدیه برام میخرن

سلام خانمی.من دیررسیدم😔لطفا جواب منم بده..کسی که توذهنمه میادسمتم؟اگه اره کی میاد؟🙏🙏🙏🙏

بی عشق هرنماز که خواندم گناه بود....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیز نظام قدیم برای کنکور سال ۱۴۰۰ تمدید میشه 

اینو منم میگم نه

چون اعلام شد و رفت  

همین الان از ته دلتون برام دعا کنین به ارزوم برسم اگه میشه یک صلوات مهمونم کنید            ممنونم  من درتاریخ 9/9/99دانشجوی دکترای عمومی هستم خداجونم ممنونم بابت این همه لطف   
اینو منم میگم نه چون اعلام شد و رفت    

نه اعلام نشده هنوز کمیسیون و شورا چیزی نگفته ...فقط نظر سنجش بوده که مخالف کرده و اومدن الکی گفتن کمیسیون مخالفه...

شما حس ششمی هستین؟

فقط و فقط برای خودت زندگی کن و بس
نه اعلام نشده هنوز کمیسیون و شورا چیزی نگفته ...فقط نظر سنجش بوده که مخالف کرده و اومدن الکی گفتن کم ...

من 5 تا حس اصلیم هم درست کار نمیکنن  

ولی این یقینو بهت میگم که متاسفانه نظام قدیم به خاطره ها پیوست  وقت خودتوتلف نکنکله گنده ها  فقط به فکر خودشونن نه ماها

انجمن  کنکور فروم  سرپ کن تو تاپیکای اونجا بچه ها درباره نظام قدیم تا 1400 بحث کردن شکی نیست نداریم 

خود دانی !!!

همین الان از ته دلتون برام دعا کنین به ارزوم برسم اگه میشه یک صلوات مهمونم کنید            ممنونم  من درتاریخ 9/9/99دانشجوی دکترای عمومی هستم خداجونم ممنونم بابت این همه لطف   
من 5 تا حس اصلیم هم درست کار نمیکنن     ولی این یقینو بهت میگم که متاسفانه نظام قدیم به خ ...

من قبول ندارم 

نظام قدیم تموم نشده به نظرم 

هنوز جلسه تصمیم گیری درباره اش برگزار نشده پس باید تا جلسه شورا منتظر موند

فقط و فقط برای خودت زندگی کن و بس
من قبول ندارم  نظام قدیم تموم نشده به نظرم  هنوز جلسه تصمیم گیری درباره اش برگزار نشده پ ...

پس منتظر باش تا اموراتت بگذره

به هرحال از ما گفتن بود انشا همینه که تو میگی