2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من برم یزد برا درمان نتیجه میگیرم؟یا همین تهران پیگیر بشم؟

تهران گلم

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
مادرشوهرم چرا بینمون فرق میزاره؟

مادرشوهرتون هر دوتاتون رو دوس داره عزیزم ,ولی تفاوتی که میذاره بخاطر همسرتونه,گاهی علت رفتار غلط همسرتون رو از چشم شما میبینه

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
مادرشوهرتون هر دوتاتون رو دوس داره عزیزم ,ولی تفاوتی که میذاره بخاطر همسرتونه,گاهی علت رفتار غلط همس ...

عزیزم راجع به من هر چی حس میکنی بگو از ظاهر و شخصیت و اینا

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
بله عزیزم,نزدیکای عید میفهمید باردار هستن,پسر

عزیزم طلاهامو شوهرم فروخت پولم داره ولی نمیخره.کی میخره ؟بهتون درخواست دوستی بدم قبول میکنید چند تا درد دارم باهاتون در میان بگدرام جواب بگیرم ؟

عشقی نبود و نخواهد بود هر عشقی هم قیمتی داره 
ی پسر خیلی خواهرمو دوس داره،ولی خانوادش مخالفن،چطور میشه اخر قضیه؟اگ بهم میرسن،چقد دیگه طول میکشه؟

به هم میرسن عزیزم,ولی خواهرتون فوق العاده اذیت میشه ,پسره تا یک سال آینده با خانوادش درگیره ,مادرشون بیشتر مخالفن ,ولی بالاخره با اکراه راضی میشن 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792