صغی جون تو که منو کشتی صغی جون چرا دست ازسرم برداشتی صغی جون🤣🤣 اسم مادرشوهرم صغری بود که ف ...
خخخخ اسم مادر شوهر منم صغری هست ..واه واه واه صغی جون تو ک خ ا ر منو گلابی کردی صغی جون دیگ حالی ب ادم میمونه ن ولا احوالی ب ادم میمونه ن بلا صغی جون😤😤😤😤
اه داشتم با تاپیک میخندیدم که رسیدم تو یکی از صفحه ها به یه ادم بی جنبه که واسه یکی گزارش زده بود چون طرف تو شعر طنزش کلمه ترک رو استفاده کرده بود...چقد بدم اومد...اینجور ادمای بنظرم اصلا از جامعه کناره گیری کنن بهتره چون بی جنبگیشون همرو ازار میده...حالا مثلا چ اتفاقی افتاد ک گفت ترک؟مثلا فک کرد با گزارش طرف دیگ از رو زمین محو میشه...ن عامو باز با یه اکانت دیگ میاد 🤣🤣🤣
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خخخخ اسم مادر شوهر منم صغری هست ..واه واه واه صغی جون تو ک خ ا ر منو گلابی کردی صغی جون دیگ حالی ب ...
😄😄😄😄😄
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام... خدا گفت: چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️