من چند وقته با یه اقایی اشنا شدم قرار شده پس فردا بریم با هم بیرون و قبلش گفت که هر جایی تو بگی میام منم گفتم اوکیه امروز گفتم بریم یه کافه گفت سفره خونه نباشه گفتم باشه بعد چند دقیقه میگه نه بریم با ماشین توی خیابون دور بزنیم من توی ورامین هزار تا دوستو و اشنا و فایمل دارم که هر وقت میرم بیرون حد اقل ۴ ۵ نفر از فامیلامونو میبینم میگم لو میریم بد میشه میگه نه بریم کافه لو میریم به نظر شمادرصد لو رفتن توی کدوم بیشتره؟؟؟ بعدشم ما بار اولمونه که میخایم همو ببینیم بهتر نیست یه جای عمومی باشه؟؟؟
من میخاستم ببوسمش بذارمش کنار بوسیدمش برنامه عوض شد😓😂😂😂
تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
اره به نظر من اول با خانواده ات مطرح بشه بعد تحت نطر اونا چند ماه اشنایی سالم و مشروع داشته باشید
البته این نظر منه و فقط یه پیشنهاده گلم
خدایا شکرت که هستی... خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت... شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
منم عین همین تجربه رو داشتم. یارو بار اول گفت بیا پارک همو ببینیم، گفتم نه کرونا تموم بشه بریم کافه. دقیقا روزی که کافه ها باز شد تموم کردیم 😂😂😂😂 کارمند بانک ملی هم بود خیر سرش
ببین درامدش بالاس ماهی ۵ تومن فک نمیکنم بخاطر پول باشه البته من هنوز باهاش بیرون نرفتم و نمیشناسمش&n ...
خساست به درامد نیس
اصلا ربطیم نداره
کلی ادم هست با درامد پایین ولی دست و دل بازن و همون چیزی رو که دارن ازش استفاده میکنن
خیلیام هستن پول دارن ولی اب از دستشون نمیچکه
خدایا شکرت که هستی... خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت... شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.