2777
2789
عنوان

کاش میشد مرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 37 پست
گاهی وقتاهمه ی دوست وفامیلامیرن مسافرت یامهمونی تنهامیشم حس مضخرفی میادسراغم درسته ازاول تنهابودم او ...

تو چرا نمیری باهاشون؟

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

باکی برم باخاله دایی اونامنوآدم حساب نمیکنن یابافامیلای زن بابام که هفت پشت غریبن بابچه ی کوچیک

برادر و خواهر؟برادر شوهر خواهر شوهر ؟پدر مادر ؟

عمو عمع فامیل شوهر و هزار تای دیگه براچی آدم حساب نکنن؟شاید تو اینجوری فکر میکنی 🤔

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 
برادر و خواهر؟برادر شوهر خواهر شوهر ؟پدر مادر ؟ عمو عمع فامیل شوهر و هزار تای دیگه براچی آدم حساب ن ...

خواهرندارم خواهرشوهرندارم برادرشوهرام ازغریبه بدترن چهارساله عروسی کردم دوباربیشترنیومدن خونم عمه هام فوت کردن پدرشوهرمم عمومه که نگهبانه یه شرکت داروسازی صبح ۳یا۴ساعت میادخونه این وسط برای من فامیل پیداکن راستی یه داداش دارم اونم مجرده کلا بافامیلای مادریم میپره من امادشمن خونی اونام😐😐😐

شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم
چرا فکر میکنی کسی تحملت نمیکنه ؟

فکر نمیکنم

مطمینم

چون هیچکسو ندارم

حتی کسایی هم که باهام دوستن تا من حالشونو نپرسم هیچ خبری ازم نمیگیرن

همه دنیا بخواد و تو بگی نه...نخواد و تو بگی آره تمومه!🙃
گاهی وقتاهمه ی دوست وفامیلامیرن مسافرت یامهمونی تنهامیشم حس مضخرفی میادسراغم درسته ازاول تنهابودم او ...

میفهمم

بین جمع بودن و تنها بودن سخت تره:(

خواهرندارم خواهرشوهرندارم برادرشوهرام ازغریبه بدترن چهارساله عروسی کردم دوباربیشترنیومدن خونم عمه ها ...

خب از طریق داداشت سعی کن نزدیکشون بشی 

با داداشت که رو دربایستی نداری بگو اینبار رفتنی به مام بگید 

آخه برا چی دشمن خونی تو باشن؟مطمئننننم که تو اینجوری فکر میکنی و نیست سعی کن احساس غریبی و خجالت و... رو کنار بزاری و بری بینشون 

هم برای خودت خوبه هم بچه ات هم بازی پیدا میکنه و...

والا همه همینطورن فقط ماماناشون دوسشون دارن . این رفاقتا همه الکیو سطحیه 

گاهی حس میکنم حتی مامانمم دوسم نداره:(