2777
2789
عنوان

چجوری بعضی دخترا دوس پسرشونو تیغ میزنن برام سواله

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 68 پست
چی داده براش اینو گرفته شاید کادوی بزرگی داده 😕

دروغههههههه 

پسر وزیرم نمیخره چه برسه به دوست پسر 

ساده نباشید

🧿 خدایا یه نگاهی به من کن و کمکم کن و منو از آدمای سمی و حسود نجات بده مرسی 😣  هرکی تاپیک جنجالی و پربازدید رو دید 

چون یاد نگرفتن از باباشون بخوان یا اگر بابا توانشو نداره با حیله گری از پسر نخوان...اونی که خودش میخره حسابش جداس ولی اونی که خرج میتراشه پس باید جوابگوی نیازای اون پسرم باشه اینجوری میشه اخاذی

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی داده براش اینو گرفته شاید کادوی بزرگی داده 😕 یه سوال باباش نمیگه دخترم.بنزت از کجا؟مثلا کجا میذ ...

من یه روسری بپوشم بابام میگه اینو کی خریدی؟ 😂😂

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
بچه ها من یکسال و نیمه بعد از ترک عشقم دوست پسر نگرفتم و با هیچکس نیستم بنظرتون اشتباهه؟ امل تشریف د ...

نخیر شما برای اعصاب معصابتون ارزش قائلید😁😁😁

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
بچه ها من یکسال و نیمه بعد از ترک عشقم دوست پسر نگرفتم و با هیچکس نیستم بنظرتون اشتباهه؟ امل تشریف د ...

نه به هیچ وجه

اگه هنوز قضیه برات هضم نشده با کسی وارد دوستی نشو

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.