2777
2789
اسمش مریم بوده و چند سال پیش فوت شده بر اثر سرطان اما هنوز تاپیکاش هست و هرچند وقت یبار تو بروز شده ...

عزیزم چون براش پست میزارن تاپیکش میاد توی بروز شده ها

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چون براش پست میزارن تاپیکش میاد توی بروز شده ها

میدونم عزیزم اما همینجوری ام خیلیا ک نمیشناسنش میرن تو تاپیکاش و براش فاتحه میفرستن درصورتی ک ممکنه خیلییی از کابرای سالهای قبل اینجا فوت شده باشن اما هیچکس حتی متوجه نشده 😔 منظورم اینبود ک بعد مرگش ک چندسالم گذشته هنوزم آدمای ناشناس دارن برای ارامش روحش دعا میکنن این لطف خداس ک شامل حال بعضی از بنده ها میشه 

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
منم دلم میخواد بدونم همسرش ازدواج مجدد کرده یا نه

بله ازدواج کردن  من شنیدم ک همسر دومشون هم با همین کاربریه می می ناز مدتی اینجا فعالیت داشتن

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
بله ازدواج کردن  من شنیدم ک همسر دومشون هم با همین کاربریه می می ناز مدتی اینجا فعالیت داشتن

وااااااای چه دردناک

البته که به اون آقا حق میدم ولی برام دردناکه 

خداوند به روح می می ناز عزیز آرامش ابدی بده